Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem aludhatok háton?

Miért nem aludhatok háton?

Figyelt kérdés
Mikor legutóbb voltam orvosnál,azt mondta hogy ne nagyon aludjak már háton! Miért nem tanácsos? 31 ht km
2009. nov. 18. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Azért mert elnyomhatja az artériát és így kevesebb oxigénhez jut a baba. Meg Te is rosszul lehetsz.
2009. nov. 18. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Ilyenrol meg nem hallottam, de en nem is tudtam mar ilyen idos terhesen a hatamon aludni, mert valamiert nem tetszett a babanak es szetrugott. Egyebkent szerintem a gerincet nyomja a nagy tehet. Kitartas, mar nem sok van! :-)
2009. nov. 18. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

azért nem tanácsos háton aludni,mert a baba elnyomhatja az eret,és nem juttok elegendő oxigénhez.ez az elméleti része.

gyakorlatilag,hát én a vége felé már máshogy nem tudtam aludni mert az oldalam már nagyon fájt,igy kénytelen voltam háton aludni.a kisfiam és én is egészségesek vagyunk.

szerintem nyugodtan aludj csak a hátadon.

boldog pocakosodást,és könnyű szülést.

11 hetes kiskópé anyukája

2009. nov. 18. 21:22
 4/8 anonim ***** válasza:
De akinek mellsőfali a lepénye, annak nem nyomja el a baba nem? Mi 28 hetesek vagyunk, de nem tudok az oldalamon aludni, sztárjkol olyankor a babám, addig rugdos, amíg vissza nem fordulok, vagy fáj az oldalam, háton a legkényelmesebb.
2009. nov. 18. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mellső volt, mégis rosszul lettem ctg-n hanyatt fekve! Majdnem elájultam, utána egész nap csak szédelegtem.

6hetes baba anyukája

2009. nov. 18. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nekem azt mondta az orvos,hogy aludjak nyugodtan a hátamon,mert ha a baba mégis elnyomná az artériám megérezném:szédülés,zsibbadás,hidegrázás.Erre még álmomból is felébrednék és átfordulhatnék.Eddig nem volt ilyen,persze mindenki másképp bírja.31 km

2009. nov. 19. 07:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló! Elötted író vagyok. Én is csak a 36.héten kezdtem ezt érezni, onnantól nőtt rengeteget a pocakom és amint hanyatt feküdtem, már szédültem is.
2009. nov. 19. 08:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Mondjuk sokat nem aludtam háton mert mindíg feszült a hasam de lassan már az oldal fekvést sem igazán bírom :) éjaszakánként elég sűrün felébredek hogy pózt kellene váltani csak hát nagyon nincs mire :)

Mindenkinek Boldog Baba várást, nevelést! :)

2009. nov. 19. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!