Miért nem aludhatok háton?
azért nem tanácsos háton aludni,mert a baba elnyomhatja az eret,és nem juttok elegendő oxigénhez.ez az elméleti része.
gyakorlatilag,hát én a vége felé már máshogy nem tudtam aludni mert az oldalam már nagyon fájt,igy kénytelen voltam háton aludni.a kisfiam és én is egészségesek vagyunk.
szerintem nyugodtan aludj csak a hátadon.
boldog pocakosodást,és könnyű szülést.
11 hetes kiskópé anyukája
Nekem is mellső volt, mégis rosszul lettem ctg-n hanyatt fekve! Majdnem elájultam, utána egész nap csak szédelegtem.
6hetes baba anyukája
Szia.
Nekem azt mondta az orvos,hogy aludjak nyugodtan a hátamon,mert ha a baba mégis elnyomná az artériám megérezném:szédülés,zsibbadás,hidegrázás.Erre még álmomból is felébrednék és átfordulhatnék.Eddig nem volt ilyen,persze mindenki másképp bírja.31 km
Köszönöm szépen a válaszokat! Mondjuk sokat nem aludtam háton mert mindíg feszült a hasam de lassan már az oldal fekvést sem igazán bírom :) éjaszakánként elég sűrün felébredek hogy pózt kellene váltani csak hát nagyon nincs mire :)
Mindenkinek Boldog Baba várást, nevelést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!