Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet látni a terhességet a...

Lehet látni a terhességet a 7. hétben?

Figyelt kérdés
Nekem furcsa , de nőlt a pocim ilyen korrán, csak az alhas rész. És néha olyan felfúdósás érzetem van, ettől olyan nagy lesz az egész hasam. Ez természetes ilyen korrán, vagy csak fel vagyok fúlyodva folymatosan. Kb.5 kg-felesleg van rajtam, tehát nem vagyok kövér, sőt még fogytam is egy hét alatt 1kg-ot. Mikkortól kezd el nőni valójában a poci?
2008. júl. 10. 08:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lányok! Hahó! Ne essetek kábulatba! :-D

Az a dudor, még nem lehet az a dudor, amire ti gondoltok...

És ez nem azt jelenti, hogy valami baj lenne a babátokkal, sőt, épp ellenkezőleg, az lenne az abnormális, ha 7-8 hetesen már a babátok dudorodna...

2008. júl. 10. 09:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, köszönöm a választ. A kérdésem is az volt, hogy lehet már látni, hisz első babássan még nem tudhatjuk, hogy milyen testi változásokon megyünk keresztül. Elképzelni eltudom, hisz a neten rengeteg információ van. De mikkor a saját testemen tapasztalom akkor furcsa.
2008. júl. 10. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!