Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírni a terhességet a...

Hogy bírni a terhességet a 39-40. hétben?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik 39. vagy 40. hetesek. Írjatok mit éreztek, hogy vagytok! 39 hetes kismama
2008. szept. 4. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
nem tudom mi van ma velem,olyan sirógörcs kapott el,mindenen felkapom a vizet!Nem tudom talán front van de még most is a sirás folytogat és nem tudom igazából miért!?lehet közeleg a szülés?Ma még olyan haányingerem is volt meg fájt a pocim!te mikorra vagy kiirva és mit érzel?
2008. szept. 4. 16:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Én 15-re vagyok kiírva. Én fel vagyok turbózva, mosok, takarítok, jövök-megyek. Nem is értem hogy bírom. Egyébként semmi bajom, nem fáj semmim, csak nyilalgat a hüvelyem a combomig hasogatva.
2008. szept. 4. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is simán házimunkázom még, talán az ágyban van problémám a megfordulással. Néha az ülés kényelmetlen, de igazából nem érzem, hogy ilyen közel a nagy nap :)
2008. szept. 4. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Szept. 15-re vagyok kiírva, és már nagyon nehezen bírom. Főleg az éjszakák rosszak, óránként pisilek, és napok óta hasmenésem is van. Megkezdődött az öntisztulás! A takarítós, pakolos időszakomnak tegnapelőtt lett vége :-))
2008. szept. 4. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 17-re vagyok kiírva, de nekem sem adja jelét a kisfiam, hogy jönne...

Takarítok meg járkálok a városban, mint Ti. Folyamatosan azzal stresszelem magam, hogy bizti túlhordom.

Talán ma délután éreztem az első jóslót, már ha az alhasi fájdalom (görcsöcske) az lehetett.

Könnyű szülést nektek!

2008. szept. 4. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 17 -re vagyok kiirva, és tegnap éjszaka 5 perces fájásaim voltak, kb 3 órán keresztül, de elaludta, igy gondolom elmultak. Ma viszont nem érzem jól magam, fáj a derekam, és olyan furcsán a hasam, a méhszájam már nyitva, ha este megint lesznek fájásaim, én szerintem bemegyek a kórházba.

Pár napja még semmi bajom sem volt, én is ellátam a házimunkát, főztem, mostam, de most már nem megy.

Üdv: gyors szülést

2008. szept. 5. 11:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

15-re vagyok kiírva én is!:-))

Én is még jövök megyek,takarítok,bár volt olyan nap a héten amikor megmozdulni sem volt kedvem:-)))Totál változatosak a napjaim!Néha azt érzem h nahh talán már nemsokára szülök néha meg semmi!Néha hányinger meg kedvetlenság tör rám,meg a lustaság és fáradtság aztán megint turbóóóóóóó!:-)

Könnyű szülést!

2008. szept. 5. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!