Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? (lent több)
Figyelt kérdés
Október 13.án voltam együtt a sráccal (ez volt az első alkalom), utána 23.-án meg is jött a menszeszem. DE Egy hete( november9) így fáj a hasam, néha görcsölök, kicsit puffat vagyok (habár ettem oylan ételt amitől lehetek),iylen fura érzések, gyanakodtam, hogy felváztam nem tudom.... DE ninc shányingerem, nem szédülük stb...Ja és Persze védekeztünk óvszerrel.
21/L
2013. nov. 16. 14:25
1/8 anonim válasza:
Ha védekeztetek óvszerrel, és az nem szakadt ki, akkor igen kicsi az esély a terhességre. Valami más lesz a háttérben szerintem, de meg fog jönni.
2/8 A kérdező kommentje:
remélem nem lesz baj! ugye ilyen 23 körül kell majd megjönnie. Nem tudom várjak addig, vagy vegyek tesztet...? az vígazstal, hogy utána rendesen megjött a menszeszem, meg más is óvszerrel védekezik és nincs baj....
2013. nov. 16. 14:36
3/8 anonim válasza:
- védekeztetek
- menstruáltál
- még több, mint egy hét a mensiig
stb.
Ebből az együttlétből nem lett baba, szerintem. A görcs akármi lehet, akár ovu is, ha kicsit későbbi is. A puffadás pedig ételtől van.
4/8 A kérdező kommentje:
ha valaki terhes mennyi idő után jelentkeznek a tünetek? és azonnal megtermékenyül?
2013. nov. 16. 14:42
5/8 anonim válasza:
Nekem első babámmal a nemvárt napján (ciklus 28.napján) jelentkezett az első tünet, második babámmal a nemvárt előtt 1héttel (ciklus 23.napján). Nem termékenyül meg azonnal, 5-14 nap is lehet a beágyazódás.
6/8 A kérdező kommentje:
ugye nekem már több mint 1hónap eltelt, meg is jött mikor kelett volna (talán 2-3napot késett, de ez betudható annak, hogy nekem ez volt az első alkalom) és csakpár napja érzem a hasamba ezeket a fura dolgokat...
2013. nov. 16. 14:49
7/8 A kérdező kommentje:
mit jelent ez a nem várt napján? :/
2013. nov. 16. 15:04
8/8 anonim válasza:
akik babát szeretnenek ugy nevezik azt a napot amikor megkene jönnie h nem vart napja. tuti szerintem h nem vagy terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!