Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik resztvettek OTT vizsgalat...

Akik resztvettek OTT vizsgalaton, milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi az?
2009. nov. 18. 18:44
 2/6 A kérdező kommentje:
oxitocin terheleses teszt
2009. nov. 18. 23:37
 3/6 A kérdező kommentje:
OTT (Oxytocin terheléses teszt). Terminusban vagy azon túl lévő időben oxytocin infúzióval (emelkedő cseppszámmal) méhösszehúzódásokat váltunk ki (legalább 3-at), és figyeljük a magzati szívhangokat. Ha nincs eltérés, akkor jó állapotban lévő magzatról van szó, és tovább várhatjuk a spontán szülésindulást. Magzati szívfrekvenciaeltérés esetén a szülés indítása illetve befejezése indokolt.
2009. nov. 19. 00:31
 4/6 anonim ***** válasza:

szia! nekem a terhesség 38. hetében csináltak, mivel az egyik nst-m rossz lett, illetve az áramlásos uh is. OTT előtt amnioszkópia és utána is egy (mind egy napon).

Az OTT rendben volt.

Nem hitték el, de mindezek után még egy hétig bírtam, utána spontán szültem, viszonylag rövid idő alatt, teljesen rendben zajlott minden.

16 hónapos egészséges kislány anyukája.

2009. nov. 20. 12:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Es hogy indult meg a szules?
2009. nov. 20. 13:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt.A babám sajnos bradycard volt,vagyis mikor jött egy fájás leesett a szívfrekvenciája.Engem megcsászároztak részben e miatt.Gyenge fájásokat csinál az oxytocin de tűrhető
2009. nov. 20. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!