Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetesen közel 1000 km-...

28 hetesen közel 1000 km- utazni? Kb 9 órás lenne az út

Figyelt kérdés

Külföldön élek. Haza szeretnénk menni egy hétre. Van egy kislányom aki miatt amúgy is gyakran megállnánk. Ti bevállalnátok?

Köszönöm a válaszokat előre is. Szép hétvégét nektek

2013. nov. 16. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, eleve ez az az idöszak, amikor a legkevésbé problémás a terhesség. De ha többször meg tudtok állni, akkor semmi gond. Feltételezem, hogy autóval utaznál, arra figyelj, hogy kényelmesen ülj, és a pihenöknél mozgasd át magadat, hogy a vérkeringésed felélénküljön.
2013. nov. 16. 07:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan! Semmi bajod nem lesz én még 35hetesen is haza mentem!:-) Nekem 13ora volt az út! :-) Jó utat
2013. nov. 16. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:

29 hetes terhesen mentünk haza es utána vissza, ráadásul nyáron, dogmelegben :) kb 900 km

Ha problémamentes a terhesseged, akkor nyugodtan, nekem annyit mondott a doki, hogy óránként, másfél óránként álljunk meg es setalgassak kicsit.

2013. nov. 16. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

34 hetesen utaztam el kocsival Montenegróba nyaralni.

Az már más kérdés,hogy 36 és fél hetesen beindult a szülésem,és Montenegróban szültem meg a kisfiamat. Kicsit gáz volt,mert ott kellet venni egy autósülést,mikor itthon volt a másik. Na mindegy,eltértem a tárgytól. Szerintem bátran utazhatsz még ilyenkor!!:)

2013. nov. 16. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha egyébként rendben van minden veled és a babával, akkor semmi gond nem lesz. Csak tényleg gyakran álljatok meg, és akkor sétálj kicsit, áll párszor lábujjhegyre, az autóban is próbáld néhe az ülésre feltenni a lábad, és mozgasd a lábfejed, hogy ne pangjon a vér, és ne kapj trombózist.
2013. nov. 16. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!