Hogyan kell szedni az Utrogestant, oralisan vagy vaginalisan?
Figyelt kérdés
Vagyis en kell szedjem az ultrogestan napi 3-szor. Az orvosom nem hangsulyozta ki, hogy hogy kell hasznalni en me termeszetesnek vettem (mivel bogyo formaju), hogy szajon at kell bevenni. Es ma egy kismamam meglepodve azt mondta, hogy nem szabad, vaginalisan kell felhelyezni! Igaz ez?2008. júl. 9. 21:43
1/8 anonim 

válasza:

Utrogestanbol van oralis es vaginalis is, rajta van, h neked melyik van, a betegtajekoztatoban!
2/8 A kérdező kommentje:
hat az enyemen azt irja, hogy vagy oralisan vagy vainalisan. En eddig oralsan szedtem nem lett vajon baja a babamnak? 21 hetes vagyok kb.3 hete szedem. Nagyon ideges lettem.
2008. júl. 9. 21:59
3/8 anonim 

válasza:

4/8 A kérdező kommentje:
es mindenhol azt olvasom, hogy csak az elso trimeszterben szabad szedni! En mar 21 hetese vagyok es 28-ik hetben kell menjek megint es azt mondta a dokim, hogy addig meg szedjem. Nem sok egy kicsit?
2008. júl. 9. 22:09
5/8 A kérdező kommentje:
de en Erdelybol vagyok es amit itt vettem azon azt irja, hogy oral sau vaginal, ugyanazon a dobozon.
2008. júl. 9. 22:11
6/8 anonim 

válasza:

Szia!
Én a Te helyedben vagy elmennék a dokihoz, vagy felhívnám telefonon, és megkérdezném. Az a biztos, ha Ő megmondja, és akkor Vele meg tudod beszélni, hogy eddig jól szedted vagy sem. Ne idegeskedj, inkább fordulj a dokidhoz.
7/8 A kérdező kommentje:
hat az utolso valaszolo is ahogfy mondta megkerdeztem es azt mondta a doki, hogy ahogy akarom, napkozbe oralisan, este vaginalisan. Igy is ugy is lehet.
Koszonom a valaszolokat, es a legjobbakat :)
2008. júl. 10. 07:07
8/8 anonim 

válasza:

En is erdelybol vagyok,nekem is felirtak gondolom te is a kis rozsaszines dobozost kaptad...az en dokim azt mondta h ha nem birom szedni akkor nyugodtan hasznalhatom kupkent is ...ami nallunk forgalomban van en ugy tudom h lehet vagy igy vagy ugy.
Ha gondolod irj privit.
Gratulalok a babahoz!
18 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!