17 hetes vagyok, és eddig semmit sem híztam, sőt a kezdősúlyomhoz képest 5 kilót fogytam. Ez normális?
Hát szerintem aggasztó! ha csak nem voltál igen nagyon túlsúlyos.
ekkora már a szervezeted másfélszer annyi vért pumpál mint korábban, és ugye van egy baba a hasadban, magzatvízben, egy méhlepénnyel, ezeknek mindnek van súlya. 5 kg minusz ehhez képest norál súlyból meg kicsit sok lenne szerintem. én kb annyit híztam mint te fogytál a 17. hétre...
Kérdezd meg az orvosodat.
Nem aggaszto!
Teljesen normalis, belefer!
Egyáltalán nem baj! Én is pont így jártam és kérdeztem is a védőnőmet, hogy ez így nem gáz és ő azt mondta, hogy egyáltalán nem! Sokan vannak így. Ne hagyd magad ijesztgetni!!! A lényeg az hogy a babáddal minden rendben van! Amúgy én is 17 hetes vagyok és a doki azt mondta, hogy nagyon szépen fejlődik a babám :)
Jó babavárást!
Üdv!
Szia! 76km-mal kezdtem a terhességemet, lefogytam 72 kg-ra és most 75kg vagyok. A dokim szerint ez teljesen normális.
Szülés után én egyébként 1 héttel 13 kg-mal lettem könnyebb!
21 hetes kismami, aki a harmadik babáját várja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!