H1N1. A férjem, egy 25 évig koraszülött osztályon dolgozó ápolónővel beszélt, érdekel?
Figyelt kérdés
Nála dolgozik, tegnap kicsit beszélgettek a H1N1ről.Azt mondta nem adatja be sem magának, sem a 20 hós kislányának, és még a férje is kikerülte a kötelező munkai oltást, pedig ő beteges.
Azt mondta volt sok anyuka a koraszülött osztályon, akik részletes, átfogó vizsgálatot kértek a koraszülés miatt, és a legtöbb esetben az derült ki, hogy a koraszülés hátterében valamilyen vírus elleni szer, oltás áll.ezért nagyon fel van háborodva, hogy kismamáknak is beadatják!
NEM AKAROM A FRÁSZT HOZNI AZOKRA A KISMAMÁKRA AKIK MÁR BEADATTÁK, csak azoknak írom, akik vacillálnak rajta.
Mert ez nem olyan, hogy olvastam valahol, vagy láttam aki hallotta, hanem egy konkrét vélemény, és szerintem 25 év a szakmában azért jelentős...
2009. nov. 18. 10:17
41/41 anonim válasza:
Én is tavaly beadattam és egészséges 11 hós (szintén) a kisfiam. Na, meg én is jól vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!