H1N1. A férjem, egy 25 évig koraszülött osztályon dolgozó ápolónővel beszélt, érdekel?
Nála dolgozik, tegnap kicsit beszélgettek a H1N1ről.Azt mondta nem adatja be sem magának, sem a 20 hós kislányának, és még a férje is kikerülte a kötelező munkai oltást, pedig ő beteges.
Azt mondta volt sok anyuka a koraszülött osztályon, akik részletes, átfogó vizsgálatot kértek a koraszülés miatt, és a legtöbb esetben az derült ki, hogy a koraszülés hátterében valamilyen vírus elleni szer, oltás áll.ezért nagyon fel van háborodva, hogy kismamáknak is beadatják!
NEM AKAROM A FRÁSZT HOZNI AZOKRA A KISMAMÁKRA AKIK MÁR BEADATTÁK, csak azoknak írom, akik vacillálnak rajta.
Mert ez nem olyan, hogy olvastam valahol, vagy láttam aki hallotta, hanem egy konkrét vélemény, és szerintem 25 év a szakmában azért jelentős...
Jah.. csakhogy a gyermek fejlődése egy megszakítás nélküli, egyenes vonalú folyamat... Tehát 20 év múlva is kijöhet a mellékhatás.
11.57.
Én biztosan nem adatom be! Pedig eü.-ben dolgozom.
1.) Korábbi évek tapasztalatai, hogy azon az éven, amikor beadattam magamnak a sima influenza elleni vakcinát (meg mindenki a családból, hogy a 80 éves nagybeteg nagyanyám el ne kapja), akkor minden évben megkaptam a vírust, és rohadtul beteg voltam. A lázam rendszerint 39-40 C fok volt, kb. 1 hétig. Amikor meg nem adattam be, azokon az éveken is elkaptam a vírust, de sokkal enyhébb lefojású volt (enyhe hőemelkedés formájában).
2.) Megkérdeztem a védőnőmet, a házi orvosomat, a nőgyógyászomat és az ápolási igazgatót a korábbi munkahelyemről, hogy javasolják-e? Hááát, egyik sem merte egyértelműen ráadni áldását. A vége az lett, hogy a döntés az én kezemben van.
3.) Szerény véleményem szerint az egész egészségügy (betegségügy) egy nagy üzlet.
Szia!
Elnézést, 11.55-nek szántam a leírtakat!
Ne haragudj!
Amúgy nem pontoztalak le ám:-)
Üdv.
Sziasztok!
1 hónapja még elélg kétesek voltak az eredmények,de mára a tesztelések eljutottak arra a szintre,hogy sokkal kevesebbet ártasz magadnak,és a gyerekednek is,ha beadatod,mintha elkapod.a nőgyógyászom kifejezetten javasolta,a saját családját is beoltatta,még a másfél éves gyermekét is.a háziorvosom szintén beoltotta a 36 hetes terhes lányát.nekem több nem kellett,rájuk hallgattam,nekik van orvosi diplomájuk.egyébként meg mindenkinek szíve joga.
boldog babavárást
egy 23+2 hetes,oltott kismama
Én is köszönöm! Bár nem vacilláltam, eddig is teljesen oltás ellenes voltam! Egyetértek mindazokkal a válaszolókkal (és a kérdés feltevőjével is), akik látják az oltások és a gyógyszerek veszélyeit. Én is úgy gondolom, hogy sajnos ezek sok esetben többet ártanak... Dehát, ahogy már írták is, a pénz nagy úr! A gyógyszergyártás a világ 2. legjövedelmezőbb ágazata (a fegyvergyártás után). A gyógyszermaffia érdeke, hogy az emberek betegek legyenek... Ez nagyon szomorú!
Minden kismamának jó egészséget és h1n1-mentes telet kívánok!
Sziasztok!
Csak egy kérdés!
Valaki azt írta hogy a czeizelnek is jut pénzből bőven és ezért mondta azt hogy oltás mellett szavaz.
Nem gondoljátok komolyan ezt ugye?
Kicsit több a tapasztalata és gondolom több a pénze mit hogy 100 forintokra lenne még rászorulva. Anyám a nővéremet várta és a czeizelnél voltak mint genetikusnál mert menni kellett hozzá.
40 éve fixen minimum dolgozik, elismert ember, elismert orvos. Ha nem úgy gondolná hogy szar vagy valami mellékhatása van, NEM mondaná azt hogy jó az oltás de azt se szerintem hogy rossz, csak egyszerűen nem nyilatkozna.
Gondolkozzunk NE rágalmazzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!