H1N1. A férjem, egy 25 évig koraszülött osztályon dolgozó ápolónővel beszélt, érdekel?
Nála dolgozik, tegnap kicsit beszélgettek a H1N1ről.Azt mondta nem adatja be sem magának, sem a 20 hós kislányának, és még a férje is kikerülte a kötelező munkai oltást, pedig ő beteges.
Azt mondta volt sok anyuka a koraszülött osztályon, akik részletes, átfogó vizsgálatot kértek a koraszülés miatt, és a legtöbb esetben az derült ki, hogy a koraszülés hátterében valamilyen vírus elleni szer, oltás áll.ezért nagyon fel van háborodva, hogy kismamáknak is beadatják!
NEM AKAROM A FRÁSZT HOZNI AZOKRA A KISMAMÁKRA AKIK MÁR BEADATTÁK, csak azoknak írom, akik vacillálnak rajta.
Mert ez nem olyan, hogy olvastam valahol, vagy láttam aki hallotta, hanem egy konkrét vélemény, és szerintem 25 év a szakmában azért jelentős...
Írtam hogy nem ez volt a szándékom(paráztatás)!És nem is a pánikkeltés!
Amúgy meg légyszi írj már be a TV csatornákhoz is, hogy álljanak le a pánik keltéssel, mert kicsit jobban csinálják mint én azt hiszem....
na tessék....és még én vagyok a pánik keltő!Az a baj, hogy a média bombázza a népet már vagy 3 hónapja, de az a pánikkeltő, aki első kézből hall esetleg fontos információt...
köszi a hozzászólásod!:)
Ez csak egy szemelyes velemeny sem az oltottak sem a nem oltottak taborat nem akarom tamogatni :) de azert meg se haragudjatok, egy apolono miota virologus vagy egyaltalan szakkepzett ilyen teren? O csak azt mondja amit masodfulbol hall vagy sajat velemeny. Szerintem ezeket a dolgokat szakemberekre kellene bizni. Az apolo maradjon a betegek apolasanal a szakkepzett orvosok meg tegyek a dolgokat az o teruletukon. Ha tudnatok en mi mindent hallok itt a cegnel ahol dolgozom hat Isten orizz ha csak 10%-at elhinnem. :)
Azt az anyagot ami miatt Amerikaban megtortent a baj mar regen nem hasznaljak semmilyen oltasnal. Ki is lett vonva egybol a forgalombol. Azert az oltast gyartok sem hulyek.
Szia!
1940 óta egy kicsit kórszerűbbek vagyunk. Ettől jobb oltás nem csináltak még a földön ezt az angolok ismerték el. Oltás ellenes voltam Én is de 1 HÉTIG!!! kutattam az összetevőit a kölcsönhatásokat stb... abszolút nincs benne semmi olyan mint amikről a hiedelmek szólnak nincs olyan gyógyszer aminek 2 év múlva van mellékhatása csak amit rendszeresen szednek nem egyszeri alkalommal. Genetikailag nem tudja módosítani a génállományt a dns-t nem lesz 8 mellünk mint a malacoknak stb... semmi! A hepatitis elleni oltásnak vannak olyan hatásai ami koraszülést okozhat nem más. Én beadattam kis hőemelkedésem volt és annyi, Én úgy gondolom hogy nem vállalhatom az influenza (új vagy a régi az mindegy) okozta szövödményeket és nem terhelhetek vele egy 24 hetes magzatot! Ha én elkaptam az influenzát akkor tüdőgyulladásba ment át Én nem vállalom a kockázatot. Az hogy bennem mint gazda testben mit okozhat az oltás (utánna néz aki akar és megtudja hogy semmit) azt Én akkor is vállalom és bármikor máskor ha a gyerekemről van szó. Ő hozzá semmi káros nem jut be (csak amit vénásan adnak) mert a méhlepénynek van egy olyan szerepe hogy szűri a káros anyagokat. Nem oktatni akarok, és nem kötekedni! Mindenki dönt ahogy gondolja. Jó egészséget mindenkinek
koszi az infot! amugy sem adatnam be magunknak.
mindenkinek jo egeszseget es egeszseges kisbabat kivanok!
23 km
Én sem azt mondtam, hogy azzal oltanak, amivel akkor Amerikában, csak azt, hogy hasonló esetek történhetnek.
Meg persze hogy egy ápoló nem virológus, de ha valaki 25 évig dolgozik ilyen helyen, akkor bocsika, ha nem veszem mellékesnek a véleményét.
Amúgy meg nehogy azt higgyétek, hogy nincsenek olyan gyógyszerek már forgalomban amik nem veszélyesek.Oké, ezt most konkrétan Amerikára értem, Magyarországról nem tudok ezzel kapcsolatban semmit, de a húgom kint él, ő mesélte hogy terhessége alatt sokat olvasott, videókat nézett a szüléssel kapcsolatban, mi jó, mi nem, és kiderült, hogy egy olyan szülés megindítást okozó gyógyszer még piacon van, ami megindítja a szülést, de borzasztó mellékhatásai lehetnek.Konkrétan a húgom szülésznőjének a lánya így halt meg.Elérkezett az idő, meg kellett indítani a szülést, beadták ezt a gyógyszert, a méhe felrobbant, ő is meg a pici is meghaltak. Ilyeneknek csak azért nézett utána, hogy tudja mire kell nemet mondani.És nem vonták még ki a forgalomból ezt a gyógyszert!De úgy tudom nem használják itthon.
Ez már más téma, csak azért írtam le, hogy nem szabad naívnak lenni, sajna nem mindenkit a jó szándék vezérel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!