H1N1. A férjem, egy 25 évig koraszülött osztályon dolgozó ápolónővel beszélt, érdekel?
Nála dolgozik, tegnap kicsit beszélgettek a H1N1ről.Azt mondta nem adatja be sem magának, sem a 20 hós kislányának, és még a férje is kikerülte a kötelező munkai oltást, pedig ő beteges.
Azt mondta volt sok anyuka a koraszülött osztályon, akik részletes, átfogó vizsgálatot kértek a koraszülés miatt, és a legtöbb esetben az derült ki, hogy a koraszülés hátterében valamilyen vírus elleni szer, oltás áll.ezért nagyon fel van háborodva, hogy kismamáknak is beadatják!
NEM AKAROM A FRÁSZT HOZNI AZOKRA A KISMAMÁKRA AKIK MÁR BEADATTÁK, csak azoknak írom, akik vacillálnak rajta.
Mert ez nem olyan, hogy olvastam valahol, vagy láttam aki hallotta, hanem egy konkrét vélemény, és szerintem 25 év a szakmában azért jelentős...
Sziasztok!
Sajnos az a baj, hogy a vírus már itt tombol!
Aki most beadatja, lehet, hogy már fertőzött, csak még nem tudja!
Vagy, a másik: átesett rajta, és észre sem vette!
Ugyanis sokkal gyengébb tüneteket produkál, mint a szezonális influenza, lehet, hogy csak egy kis végtagfájdalom, enyhe köhögés, ill. hőemelkedés.
Ezeknek az embereknek is felesleges az oltás!
Nem tudom, miért van ennyire felfújva ez a H1N1 dolog, mikor a "rendes" influenza sokkal veszélyesebb!
Olyan, mint a madárinfluenza, pár éve, abból sem lett semmi, csak pánikoltattak, hetekíg szajkózták, hogy itt a világjárvány, aztán mára már el is felejtődött!
Mindíg kell valami, ami lázban tartja a népet, ami miatt veszik az újságot, nézik a híradót, beszélnek róla úton-útfélen.
Bízzunk benne, hogy lesz egy új "médiabomba", és ezt a H1N1-et a háttérbe taszítja.
Amerikában sem pánikolnak, 22 millióan fertőződtek meg, abból 3900-an haltak meg.
Ezeknek a számoknak a tükrében én azt mondom, teljesen felesleges oltatni, többet árt, mint használ!
A test saját immunrendszerét gyengíti.
Ja!
És 33%-os a biztos védelem!
Tehát, ha oltatsz, akkor sem biztos, hogy nem kapod el!
köszi az eddigi hozzászólásokat.
Amúgy eszembe jutott egy film, azt hiszem az a címe, hogy "Amikor a farok csóválja", arról szól, hogy amerikában az egyik elnök jelöltet a kampány alatt botrányba akarták keverni, ezért a stábja kitalált egy sokkal nagyobb média hírt(hogy háborúba száll Amerika Európa egyik kis országával vagy hasonló) hogy eltereljék a figyelmet. A film persze nem valóság, de azért van igazság benne.Egy pánik keltéssel tuti el lehet terelni az emberek figyelmét a valós dolgokról:)
Köszönöm én is, hogy írtál. Bár én már döntöttem korábban, sajnos tudok egy anyukáról, aki a sima infl. oltást adatta be magának terhesen, és a gyermeke 2 éves korában egyik oldalára lebénult miatta...
mi egy időben nagyon szorgalmasan adattuk be magunknak az ilyen oltásokat, de azokban az években sosem került el minket az influenza!! Édesanyám 3 hónapig feküdt lázzal, gyengén, tüdőbajjal miatta, az oltás után 2 héttel már jelentkezett is a láz... Azóta, ha meglátja aházidoki, egyből mondja, hogy "ne is kérje, magának nem adom be"...
Igaz, anyu 60 éves volt ekkor kb, de én is felérek annyival, hisz egy "idegen test" élősködik a pocakomban...
Sajnos az előző válaszolónak igaza van... "Kenyeret és cirkuszt" megy most, csak tudnám, hogy eközben, miközben mi nem figyelünk, vagyis a nép mással van elfoglalva, mit eszelnek ki a hátunk mögött... Vagy egyszerűen csak az egészség drága, az egészség féltett, - tehát kereslet biztosan lesz, - egy olyan business, amibe a "nagyok" sosem fognak belebukni.
Kérdés:
"H1N1. A férjem, egy 25 évig koraszülött osztályon dolgozó ápolónővel beszélt, érdekel?"
Válasz: NEM!!!
11.57-nek!
A halálos gyermekbetegségek nagyrészt maguktól is
eltűntek volna, vagy csak kis létszámú gyermeket érintenének, mert az életszínvonal javulásával, a megfelelő higiéniai körülmények betartásával el lehet kerülni ezeket.
Lást: kolera, himlő !
A tuberkulózis elleni BCG-t a gyermekek a 2 napon megkapják!
Viszont!
Kialakult egy új tuberkulózis, ami ellen nem véd, és ami jelen pillanatban nem is gyógyítható!
A gyermekbénulás okozta cseppek az 50-es években többezer gyermek halálát, illetve örök életre rokkantá tételét okozták.
A 70-80-as években volt egy olyan védőoltás kis hazánkban, amit a hadseregben próbáltak ki, többszáz kiskatona életét tönkretéve, ugyanis agylágyulás, és
más, tartós, és vissza nem fordítható betegséget okozott!
/Ismerősöm kapott ilyen oltást, 20-on 1-2 éves kora óta rokkantnyugdíjas emiatt!/Persze, a dolog hétpecsétes titok volt akkoriban, és most se hallani róla, hacsak nincs olyan ember a környezetedben, aki kapott ebből az oltásból.
Szóval ne bagatellizáljuk el a "védő" oltások mellékhatásait!
Az emberek természetes immunrendszerét olyan mértékben legyengítik ezek az oltások, hogy azon sem csodálkoznék, ha a napjaink rengeteg rákbetegje, immun, cukor ill. szívbeteg embere mind-mind a gyermekkori kötelező védőoltások szenvedő alanyai lennének!
Még annyit, hogyha valakiben már lappang a betegség, és arra ráoltanak, akkor mi van?
Sorry? és evvel el van intézve?
Ennek az oltásprogramnak még a nyáron kellett volna lezajlania, akkor talán tényleg használt volna.
33%-ban biztosan.
Ennyi lenne a véleményem a "védő"oltásokról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!