Ilyenkor is kell pénzt adni az orvosnak? Tanácstalan vagyok, ilyenkor mi a helyzet?
A 38 hetes kismami vagyok, aki taglalta az összegeket :o)
Nem magánba hívott Uh-ra, lehetett volna mennem a kórházba is, de engem megnyugtatott az a tény, hogy Ő csinálja az UH-t és még 4D-ben mozizunk is egy kicsit. (nem akartam azt a kálváriát, mint múlthéten a kórházban)
Nst-t is kipróbáltam nála, de adott beutalót a kórházba is, így azóta oda járok ingyen.
Nem tudom, melyik kórházról van szó az esetedben, de nálunk nem a doki csinálja az Uh-kat a kórházban, hanem éppen aki van... És ezért tényleg nem kell fizetni, ugyanúgy, mint mikor a laborba mész vérvételre. Azért sem fizetsz egy fillért sem (kivéve a fizetős vizsgálatokat, de azt úgyis mondják, pl. toxoplazma)
Én korábban voltam egy dokinál, szintén kórházi rendelésén, pedig volt magán rendelése is. Időpontom volt, mégis két óra hosszat vártam a kórház folyósóján mire sorra kerültem. Kerestem másik dokit: ő bevált :o)
Ha még csak most keresgélsz dokit, kérdezősködj, akadnak azért nem pénzéhes, és mégis lelkiismeretes orvosok is.
Én kórházba járok, nem magánrendelésre,mégis korrektek, és nem marad bennem kérdés, amikor kilépek a kapun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!