Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » November 10-re nem vártam....

November 10-re nem vártam. Valaki van hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Két teszt negatív/X-epil/. Nemtudom hogy reménykedjek e még. Második baba lenne és ez még az első próbálkozós hónapunk. De nagyon boldog lennék ha baba miatt késne, bár úgy érzem meg fog jönni. Majd meglátjuk, valaki van/volt hasonló helyzetben? Mi lett a vége?

2013. nov. 12. 20:47
 1/3 anonim válasza:

Pár napot még várj és tesztelj újra. Esetleg érzékenyebb teszttel és csakis reggel!

Késés után pár nappal nővéremnek sem mutatta ki a teszt, de ő épp vérvételre ment, így megnézette azt is! :)

Drukkolok!

2013. nov. 12. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
2 nap telt el....mi tortent? Mi egy eve probalkozunk a masodik babaval. 39 eves vagyok...mindket elozo terhessegem hamar osszejott - egyik vetelessel vegzodott. De most, nem akar sikerulni. Minden honapban napokat kesik es aztan megjon....mar ugy vagyok vele, hogyha igy kell lennie akkor igy lesz. Van egy gyonyoru kisfiam, masnak egy sem sikerul. Nagyon szertnenk neki testverket adni de hat ember tervez, Isten vegez.
2013. nov. 12. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:

A legtöbb babát akaró nő a lehető legkorábban akar tesztelni, utána meg azon izgul, hogy vajon tényleg negatív, vagy csak fals.

Miért nem vársz még pár napot? Ha addig megjön, akkor megspórolod a teszt árát, ha meg nem jön meg, akkor a teszt biztos eredményt mutat.

2013. nov. 13. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!