Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Petezsák 8,4mm-es, hány hetes...

Petezsák 8,4mm-es, hány hetes a terhesség?

Figyelt kérdés
Május 26-án volt meg utoljára.
2008. júl. 9. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia. Az utolsó mensi szerint 7 hetes lehetsz, és a petezsák mérete is ennek felel meg. De ezt a doki nem mondta, vagy nem írták rá a leletedre amit az uh-on adtak?

Üdv, 39 hetes kismama

2008. júl. 9. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Szülés várható időpontja: 2009-03-01

Fogamzás feltételezett ideje: 2008-06-09

Betöltött hét: 6

Hátralévő napok száma: 235

Trimeszter: első

Magzat átlagos méretei:

GS (petezsák): 16 milliméter

CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 6 milliméter

BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 4 milliméter

Látható változások: Megjelenik az ún. embriócsomó, majd a 3-4 mm-es embriónál a szívműködés is láthatóvá válik. A szikkeringés mellett a szívfrekvencia 80-90 percenként.

Ez a mensid alapján,de lehetnek eltérések!

2008. júl. 9. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
2008. júl. 9. 14:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak vizelet, és vérvételi beutalót kaptam, meg egy képet a picimről. De nem mondta mennyi idős, és szívhangot sem nézett, vagy gondolom nem volt. A szikhólyagot lehet látni meg a petezsákot. Holnap megyek védőnőhőz, és jövőhéten intézem a labort, 2 hét múlva peddig megint a nődoki addigra már meg kell lennie az eredménnyel. Első babavárásom 31 évesen ezért nem tudom mi micsoda:)
2008. júl. 9. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
A betöltött hét jelenti a terhesség valószínűsíthető idejét. Ez nálad 6 hét, vagyis ennyi idős terhes vagy. Ha még csak a szikhólyagot látta, az még nem baba, majd csak abból lesz. 2 hét múlva, mikor visszamész már kell lennie szívhangnak is.
2008. júl. 9. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló vagyok megint. Elolvastam már rendesen, amit írtál és ott van, hogy 6 mm a babócád. A lábait nem számolják bele a méretébe. Tehát nem csak szikhólyag van, hanem egy felismerhetetlen kis maszat a képen. :) Egyébként a 6. héten már lehetne hallani a szívhangot, bár kérdés hanyadik nap voltál UH-n. Szóval ne aggód, eddig minden ok. 6 hetes 6 naposan nekem is 6 mm volt babóca.
2008. júl. 9. 15:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Tehát lehet, ha jól értelmezem a szikhólyag maga az embrió, csak még olyan picike, hogy se szivhang se nem nevezhető embriónak?
2008. júl. 9. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!