Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5. napja késik. Vélemény?

5. napja késik. Vélemény?

Figyelt kérdés
Általában 33 napos ciklusaim vannak, ami azt jelenti, hogy már 5. napja késik a menstruációm.2 napja teszteltem (igaz nem első vizeletből), negatív lett. Ezenkívül, semmi jel nincs a babára. Mostanában nagyon sok stressz hatás ér. Talán ez is lehet az oka?Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. nov. 10. 11:41
 1/3 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz! De ha komolyan félsz, és MIVEL itt tetted fel a kérdést, megpróbálok valami okosat hozzáfűzni. Ha lefeküdtél valakivel, és tesztelted is magad, ami azt mutatja ki, hogy NEM VAGY TERHES, akkor nincs mitől félni. De szerintem próbáld ki még egyszer. Hiszen ezek a tesztek 99%-ig BIZTOSAK, de ott van az az 1%, nem de bár? Viszont nem hinném, hogy baba lenne az oka, a késésednek. Lehet, hogy a stressz. De az is lehet, hogy még ne állt be normálisan. Az is lehet, hogy hormonzavar. Bármi lehet édesem, szerintem a legjobb módja annak, hogy kiderítsd az az orvos. Egy aprócska kis vizsgálat és kész is! Tudni fogod, mi az oka. Remélem nem valami nagyobb baj, de legyünk optimisták!! Puszi :)
2013. nov. 10. 11:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ :D hát több,mint 10 éve menstruálok szóval,az hogy nem állt be rendesen nem lehet ok. A baba lehetséges,mert fél éve élettársi kapcsolatban élek. Nem is lenne gond..a gond csak,hogy a teszt nem mutatott semmit és aggódom. Köszönöm még egyszer,ha jövőhéten se lesz semmi,elmegyek a dokihoz!:)
2013. nov. 10. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:
érdemes lenne doki előtt még egy tesztet csinálni! Ha pozitív akkor egyértelmű a késés oka, ha negatív akkor pedig valóban irány a doki :)
2013. nov. 10. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!