8 napja késik, érdemes már tesztet venni?
Hozzátartozik a dologhoz, hogy az utóbbi pár hétben rengeteg stressz ért. 8 éve menstruálok, de szerintem ennyit még sosem késett, nagyon kétségbe vagyok esve. Ha most veszek tesztet, biztosat mutat? Milyet ajánlotok?
Egyébként nem szeretnék még babát, nagyon fiatal vagyok, egyetemre járok... A barátom maximálisan mellettem áll, de akkor sem megfelelőek a körülmények. Ő pár hónapja dolgozik, én most vagyok elsőéves... Szüleim nincsenek, nem tudom, kivel beszélhetném meg, szóval várok és köszönök minden segítőkész tanácsot! (Egyébként óvszerrel védekezünk, 2 éve vagyunk együtt, tudomásunk szerint nem szakadt ki...)
8 nap késés után én mindenképpen csinálnék már tesztet. Ha ennyit késett szerintem már kimutatná a teszt, sőt akár 1 nap késé után is.
Amíg nem csinálsz tesztet addig úgysem tudsz megnyugodni.
Ha ovszerrel vedekeztetek es nem szakadt ki nem valoszinu,hogy terhes vagy.
A stressz keslelteti a peteerest,tehat lehet kesobb jon meg a menzid.
Igen a teszt mar kimutatna a terhesseget.
Ne izgulj, tuti nem vagy terhes!
Azert, majd ird meg mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!