Ellevit, mellé mit érdemes szedni?
Figyelt kérdés
3 napja csinàltam pozitïv tesztet, z orcos 2 hét múlva fogad azt mondta szedjek addig a terhesvitamin mellé folsavat, de milyet. Ràadàsul eléggè görcsöl a has, azt mondta ne aggòdjak természetes de ha nagyon nem bìrom vegyek be magnèziumot. Hàt nem győzött meg egyàlltalàn az nem àrt? Ès ha baj van? Lehet mèhen kìvüli is... Nagyon règòta vàrjuk (5ève) nem gondoltam hogy ennyi problèmàt sìràst felvet a pozitív teszt.2013. szept. 27. 08:29
1/3 anonim válasza:
A folsavat csak kèrni kell a gyògyszertàrban, nem igazàn van vàlasztèk. Ezen kìvül C vitamin.
2/3 anonim válasza:
Ne aggódj!Csak pozitívan.Tudom nem jó a bizonytalanság,de ne stresszelj,mert azzal többet ártasz!2 hét múlva úgyis megnéz.Vegyél folsavat,amint itt előttem írták egyféle van és MagneB6-ot.Nem fog ártani.És nyugi,minden oké!36 hetes km és 4,5 éves kislány anyukája
3/3 anonim válasza:
A magnézium nem árt, sőt, kell is! A magne B6 helyett én inkább a Magnerotot ajánlom, jobb és hatékonyabb, segít oldani a görcsöket. Napi 3 szem nyugodt szívvel mehet.
Folsav az egy plusz vitamin, benne van az Elevitben is, de persze szedhetsz mellé.
Nekem a diabetológus javasolta, hogy Jodid-ot szedjek még.
Ne idegeskedj, az többet árt. Ezek csak vitaminok, segítenek, nem ártanak. Pihenj, ha elfáradsz, és örömödben sírj, ne félelmedben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!