Beparáztatott a "pasim"? 5 napja késik?
Figyelt kérdés
gumival védekeztünk, nemvettük észre hogy kiszakadt volna.
torokgyuszim van és lázas vagyok pár hete műtöttek amiatt is késhet nem?
2013. okt. 10. 18:05
1/8 anonim válasza:
ne aggódj, ha nem volt peteérésed nem lehetsz terhes... mikor voltatok együtt? ha 28 napos a ciklusod akkor 14.napon van peteérésed. hány éves vagy?
2/8 A kérdező kommentje:
22éves
23.napon voltunk együtt 26napos a ciklusom
2013. okt. 10. 19:08
3/8 anonim válasza:
semmi esélye szerintem,hiszen menstruáció elött 7 nappal és menstruáció után 7 nappal nagyon nagyon kicsi rá az esélye hogy teherbe ess.. nincs okod félelemre :)
4/8 anonim válasza:
már voltunk mi is igy a párommal menszesz elött folyamatosan belém engedte és nem törtent semmi bajom,nem lettem terhes,meg akkor tini voltam es semmi bajom nem lett,most 18 vagyok es azon problalkozunk hogy teherbe essek:) kb 1 honapja zajlik,de hidd el ha akarsz is nem könnyü teherbe esni,mert egyszer van peteérés ,nem mindennap :) én a helyedbe nem félnék,vagy vegyél egy 72 órás esemény utáni tablettat
5/8 anonim válasza:
majd nemsokára jönnek a következö kommentárok,hogy mindig teherbe lehet esni,pedig nem ... havi 1szer maximum 2szer van peteérés,én remélem most terhes vagyok :)
6/8 A kérdező kommentje:
de már egy hete történt, é s ugye még nem jött meg.
most nagyon örülnék ha megjönne
2013. okt. 10. 21:41
7/8 anonim válasza:
Helyedbe nem paraznek :-). mert nem hiszem hogy volt peteeresed :-)
8/8 A kérdező kommentje:
:-( remélem nem lesz baj
2013. okt. 11. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!