Miért csinálja ezt velem a pasim?
Figyelt kérdés
Én egy 16éves lány vagyok és lehet terhes vagyok.De csak lehet.És elmondtam a pasimnak és ő engem okol mindezért.2013. aug. 12. 07:48
1/11 anonim válasza:
azért mert gyerek még.úgy ahogy te is.mikor kell vagy kellett volna megjöjjön?
2/11 anonim válasza:
Egy tini srác nem fogja magát okolni, egyszerűbb téged.
3/11 anonim válasza:
Mert hagyod. Magad hoztad ilyen helyzetbe. Olyan nincs, hogy "lehet, hogy terhes vagyok". Ha együtt vagy valakivel, elvárod, hogy felelősségteljesen védekezzen, plusz te is odateszed magad, és megteszed, amit lehet, akkor nem kell egymást okolni. Te se a pasit okold, ha terhes lettél, hanem saját magad!
4/11 anonim válasza:
Ez sajnos igy szokott lenni, mond neki, hogy pont annyira tehet róla mint te, mert saját magad nem tudod teherbe ejteni. Amúgy mért nem védekeztel? Ennyi idősen tisztában kéne lennetek a veszélyekkel.
5/11 anonim válasza:
Ezen a nyaron is sok tini lett terhes. Hát mi régebben máshogy töltöttük a nyári szünetet.
6/11 anonim válasza:
16 évesen inkább a könyveket bújd nézegesd mindjárt suli!!!
Más 20 évesen örülne ha össze jönne a baba, ti meg védekezés nélkül vagytok együtt, mind a 2en hibásak vagytok!
20L
7/11 anonim válasza:
Azért mert gondolom még ő is gyerek és megijedt. Ami normális. Reménykedjetek hogy vak lárma, és legközelebb vigyázzatok jobban.
8/11 A kérdező kommentje:
8:31 de nem csak az én dolgom lenne a védekezés!
2013. aug. 12. 19:46
9/11 A kérdező kommentje:
8:27 nem okolom a pasim
2013. aug. 12. 19:47
10/11 anonim válasza:
Nem tényleg nem csak a te dolgod, de a tiéd is. És ha a barátod nem használ óvszert akkor nem kell vele szexelni csak mert a védekezés nem csak a te dolgod. Abortuszra mégis neked kell menned, vagy tini anyaként helyt állnod. Nos talán mégis jobb lett volna inkább védekezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!