Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítani fog velem ezért a pasim?
Figyelt kérdés
Én a kopasz pasikra bukom viszont a mostani pasimnak dús volt a haja ezért amikor nálunk aludt éjszaka fogtam a borotvát és megnyírtam egy kicsit.. Nagyon félek, hogy mi lesz holnap, amikor felkelünk, szerintetek szakítani fog velem?:ooo2013. júl. 27. 00:32
1/14 anonim válasza:
Biztos csak nemtudom hogy felpofozás előtt vagy után.
2/14 Cyklon válasza:
LOL xDDDD biztos levágnám cserébe a te hajadat is :D
3/14 anonim válasza:
Mivel ezt csak kitaláltad, ezért a válasz: nem.
4/14 anonim válasza:
Mostanában aludj nyitott szemmel....
5/14 anonim válasza:
Hogy lehetsz ennyire önző! Te most mondjuk örülnél annak, ha úgy ébrednél fel, hogy egy piercing van Csak azért, mert neki a piercinges csajok jönnek be?
6/14 almostyourself válasza:
reggelre egy nagyobb mellű nő melett fogsz ébredni a pasid másik felén,mert ő a nagyobbakra bukik..: )
7/14 anonim válasza:
Én megvárnám a másnapot,és amíg te alszol,rátetováltatnék a fejedre egy puncit,mert nekem az tetszik.
8/14 anonim válasza:
ha azokra buksz miért jöttél vele össze?
ha reggeltől aggódsz, nem igazán értem, mert azt írtad, hogy amikor nálunk aludt? az múlt idő,
gondold át ezt amit írtál, most tetted v. nem,
9/14 anonim válasza:
Mit szólnál ha belegravírozná, amíg alszol svájci bicskával a seggedbe azt, hogy XY tulajdona, ne nyúlj hozzá! Örülnél tündibündikém?
10/14 anonim válasza:
Tuti kamu,de ha nem,akkor értetlenkedj te is :D
"Hín! Ki csinálta ezt veled?! Hát megverem! Ki volt az?!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!