Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nincs pasim, mi a baj velem?
Küldj privátba képet!
Én szívesen ismerkednék. Az már egy jópont, h nem olyan vagy aki 13 évesen már nem szűz.
Nekem 20 évesen volt először kapcsolatom, most vagyok 22 :) Nem direkt vártam eddig, egyszerűen így jött össze.
Nem érzem, h lemaradtam valamiről, SŐT!
Minél több rossz pasival találkozol előtte, annál jobban fogod tudni, melyik az igazi :)
Szia..én is 14 leszek.én 170cm és 58 kg vagyok.amióta városba költöztünk,a suliba pár fiúnak megtetszettem (4).
egyik osztálytársam elég alacsony,de szebb nálam,én viszont karcsúbbb vagyok.Általában a fiúk többsége,a magas,csinos lányokat szemeli ki,de ez nem azt jelenti,hogy alacsony lányoknak később lesz pasijuk.Nem tudom,hogy te,hogy vagy vele,de most nyár van és hülye az,aki ilyenkor bent kuksol a 4 fal között.járj el a strandra,hívd el a barátnőidet valahova,menj el görkorizni vagy amivel sportolsz..Ha pedig közben meglátsz egy helyes srácot,próbálj meg szemezni vele,és ,ha ez megvolt,menj oda hozzá beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!