Hat hetes terhesen hány kg-mmal volt több a súlyotok, mint terhesség előtt?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 16:04
2/11 anonim válasza:
14. hétig semmit nem híztam. Most 16 hetes vagyok és 1 kiló plusszom van.
5/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm. :-) Anyának nézegettem a terhes könyvét. Ott az látszik, hogy 6 héttől 7 kg hízott. Felvetődött bennem, hogy 6 hétig mennyit hízhatott, mert mindenhol azt olvasom, hogy 10-12 kg szoktak hízni minimum.
2013. nov. 9. 16:15
6/11 anonim válasza:
Én összesen híztam 7kg-t a terhességem alatt, a 10-12 sem általános, sőt olyan is van, aki az első félidőben fogy a hányástól, sőt olyan is aki semmit nem szed fel, mert pl. diétát kell tartania végig.
7/11 anonim válasza:
Én az elején fogytam 2-3 kilót. Aztán stagnált, egyáltalán nem híztam. Azóta 3 hetente-havonta hízok egyet. 72-vel kezdtem, most vagyok 32 hetes és 77.
8/11 anonim válasza:
én 11 hetes vagyok, és a kezdetektől 2 kilót fogytam :D
9/11 anonim válasza:
6-12 hét között +6kg, 12-20 hét között +4kg, 30-39 között hét között 2kg. 40hkm 166cm 60-ról indultam
10/11 anonim válasza:
ennyi idősen nincs nagyon hizás,vagy inkább hányástól fogyás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!