Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyi idősen vállalhat...

Ki mennyi idősen vállalhat gyereket?

Figyelt kérdés
Csak érdekel,mert 14-19 év közöttieket,sokan lenézik ha gyereket vállalnának.

2013. nov. 8. 21:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

14-18 év között tanulnia kellene, és még ők maguk is gyerekek.

19 évesen meg.. hát nem tudom milyen egzisztenciáta szül.

2013. nov. 8. 21:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy 14 éves még gyerek abban sem vagyok biztos, hogy az apát nem büntetik meg. Még a 19 éves is fiatal, de ha erre vágyik felőlem.
2013. nov. 8. 21:35
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Én 25 vagyok, diploma után, dolgoztam is már, van állandó munkám, egy hét múlva lesz az esküvőm, a párom is jól keres. Mi most vállaltunk gyereket. Én így is terveztem.
2013. nov. 8. 22:03
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Gyereket felnőtt ember vállaljon, aki szülőként képes testileg, lelkileg és anyagilag is megadni, amire a gyereknek szüksége van. Egy tindédzser erre alkalmatlan, még ha anyuciék támogatják is, akkor is. Lehet szépíteni,de így van. MAx. egy ratyi helyzetből kihozzák a lehető legjobbat, ha megtartja és próbálnak kezdeni vele valamit. De ez minden csak nem felelős gyerekvállalás.
2013. nov. 8. 22:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom elképzelni, hogy aki 16 évesen gyereket vállal, az nem fog rá 20 év múlva úgy nézni, hogy miatta elrontotta az életét.

A környezetemben több olyan is van, ahol anyuka 17 évesen szülte a (most már felnőtt) gyereket, és látom hogy 40 körüli nők élnek úgy, mintha tinédzserek lennének, mert fiatalon a gyereket kellett nevelniük.

2013. nov. 9. 07:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nos 17 év alatt azt sem értem minek él szexuális életet éretlen gyerekként,20-21 éves kor alatt meg úgy gondolom ha rendes védekezés mellett csúszik be megtartja a szülők segítenek rendesen csinálja az iskolát,majd utána dolgozik akkor az becsülendő,de úgy,hogy tervezi a gyereket 20-21 év alatt azt meggondolatlanságnak mondanám.
2013. nov. 9. 09:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
ja és ezt úgy mondom,hogy 21 voltam mikor a fiam született,de nem terveztük ilyen korán
2013. nov. 9. 09:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én most 27 vagyok és 5hkm, de hamarabb meg se fordult a fejemben.
2013. nov. 9. 09:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is 27 vagyok ész 6hmk-eddig meg se fordult a fejemben.
2013. nov. 23. 10:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Én 29 évesen szültem. Szívesen vállaltam volna előbb is, de addigra sikerült az egzisztencia. Esküvő, ház, autó, normális munkahely. Így egy kiszámítható, biztos életszínvonalra jött a baba. És már csak őrá kell koncentrálni.

Szerintem 14-19 között nagyon korai. Még nem elég érett egy lány, hogy anya legyen.

2014. febr. 22. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!