Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi számít darabos vérzésnek?

Mi számít darabos vérzésnek?

Figyelt kérdés
A párom holnap lesz 6 hetes terhes. Ma reggel sok folyékony barna vérzés jelentkezett. Bementünk a kórházba, ahol a nőgyógyász megvizsgálta. Azt mondta hogy csak egy 14mmes petezsák látható, más nem. Visszarendelte a páromat 1-2 hét múlva. Semmilyen gyógyszert nem írt fel. És semmilyen érdemleges válasszal nem tudott szolgálni. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy van esély arra hogy a babának semmi baja??? A másik kérdésem pedig, hogy milyen az a darabos vérzés? szóval mekkora darabkáknak kellene kijönni?
2013. nov. 9. 14:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nálam 6+3náé élő embrió volt szívhanggal múlt csütörtökön
2013. nov. 9. 16:47
 22/27 anonim ***** válasza:
Eleg valoszinu, hogy nincs baba. De a dokihoz mindenkepp menjetek vissza majd.
2013. nov. 9. 16:55
 23/27 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

5-ös

2013. nov. 9. 17:11
 24/27 anonim ***** válasza:
Szia! 5. kislányomnál elkezdtem barnázni. Kaptam duphastont azonnal. nem állt el tőle, mert kiderült, hogy volt egy vérömleny a baba mellett, és az vérzett. 6 hetesen nem láttak még csak petezsákot. 2 hét múlva látták az embriót, és 8 hetesen volt csak szívhang. Szóval a vérzés nem mindig rossz, de azonnal bemennék a kórházba, és addig ütnék valakit amíg nem segítenek!!!
2013. nov. 9. 17:23
 25/27 anonim ***** válasza:

menjetek be a kórházba..

egyébként nekem is 6 hetesen csak petezsák volt (nem fogant később, tudom mikor fogant), üresen. még szikhólyag se volt. azóta 3 hónapos a lányom, szóval ne mondjátok, hogy ennek meg annak KELL lennie..

2013. nov. 9. 18:00
 26/27 A kérdező kommentje:
voltunk kórházban, de a nőgyógyász nem mondott semmit, csak annyit hogy 22 évesen a cigányok szülnek. Ennyit mondott a páromnak. Meg visszahívta 1-2 héttel későbbre
2013. nov. 9. 20:08
 27/27 anonim ***** válasza:
Ó te jó Isten!!Ennyire bunkó volt az orvos??!!Párod nem küldte el melegebb éghajlatra???
2013. nov. 9. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!