Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2. babával vagyok terhes, és...

2. babával vagyok terhes, és azonnal elkezdett nőni, látszani a hasam! Miért?! Lehet, hogy ikrek? Kérlek irjatok!

Figyelt kérdés
Most vagyok 5 hetes, 3 napos, a menstruacio elmaradása óta kifelé csúcsosodik a hasam, többen rákérdeztek ismerőseim közül, terhes vagyok-e!!! Pedig iszonyú korai még. Normál testalkatú vagyok 164 cm, 59 kg, lapos volt a hasam, de miert látszik most azonnal???? Nem haspuffadas! 1. Babamnal kb a 3. hónap végén, 4. elején kezdett el így kinézni, mint amilyen most. Lehet, hogy ikreket várok?

2013. nov. 8. 09:14
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

5 hetesen még ha hármas ikrek lennének akkor sem lehetne látni!

Miből gondolod, hogy nem puffadás? Akkor szerinted mi?:)

2013. nov. 8. 09:22
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
A második terhesség mindig előbb látszik. Az ikerterhesség pedig ennyire korán még ugyanakkora, mint az egy babás.
2013. nov. 8. 09:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak puffadás, én mondjuk minden menstruációnál úgy nézek ki, mint egy 4 hónapos terhes... És hasonló alkatú vagyok, mint te. Szerintem puffadás lesz az...
2013. nov. 8. 09:25
 4/9 anonim ***** válasza:
A szervezeted elkezdte csinálni a helyet :)
2013. nov. 8. 09:26
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
Ne haragudj, de ennyi hetesen még második babával sem nőhet a hasad. Nagyon minimális mértékben kezdhetett el nőni a méhed, de az még nem látható. A puffadás annál valószínűbb. Gratulálok amúgy!
2013. nov. 8. 09:33
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is a 2.baba,és én is észrevettem már magamon a változást 6 hetesen,most 13 hetes vagyok,és jóval nagyobb a pocakom,mint pl.a 17 hetes barátnőmé.Az első babánál még 14 hetesen senki semmit nem vett észre rajtam.Most viszont nagyon hamar gömbölyödök.Szerintem ne aggódj emiatt.Boldog babavárást!
2013. nov. 8. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem 3. terhességnél voltak ikreim, (akkor volt a kisfiam másfél, tehát sok idő sem telt el), de nem látszott ennyi idősen semmi, sőt még hetek múlva sem.

Ennyi idős magzatból a 3 sem látszana, gondolj bele, mekkora lehet, kb borsószem, most 1 vagy 2 borsószemtől nem lesz nagyobb hasad.

2013. nov. 8. 12:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, h ilyesmi valaszOk jönnek :-) azt olvastam, h a méh nem nyeri vissza eredeti méretét szules utan. Egyébként azert gondoltam, h nem puffadas, mert alul kemény, kifelé csúcsosodik. De aztán lehet, h igazatok van és puffadas, csal fura, h ez mar másfél hete ilyen
2013. nov. 8. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy nem puffadás? Ilyen korán még akkora, mint egy rizsszem, tehát a méhed sem kezdett el nőni, ami ilyenkor még az úgy nevezett kismedencében foglal helyet, tehát a medencecsontod körbeöleli. Ha nem a szeméremdomb felett közvetlenül csúcsosodik a hasad, hanem feljebb, akkor az nem lehet a baba, mert ott a beleid vannak...
2013. nov. 8. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!