Ha lombikkal leszek terhes az autómatikusan veszélyeztetett terhesség? Vagy csak ha ikrek?
Ikrek esetén is csak akkor,ha valami gond van.Én a 7.hét után bevéreztem,akkor lettem veszélyeztetett.Mondjuk olyan munkám van,hogy már a leszívástól kezdve táppénzen vagyok.
Eléggé túl is lettem stimulálva,így nem is tudtam volna dolgozni egy ideig.
Mostmár miden rendben van.
Szurkolok neked ha lombikra készülsz!
17+3 hármasikres km.
Nekem 16 lett leszívva, 11 lett jó, 3 lett beültetve, és 8 fagyasztva, de még nem tudom, hogy terhes vagyok-e.
A munkaköröm is veszélyes, tehát valószínű az leszek. Nem amiatt kérdeztem, mert mindenképpen el akarok menni táppénzre, tehát tuti nem fogok igazolást kérni a lombikos dokimtól, mivel férjemen és rajtam kívül senki nem tudja, hogí lombikra járunk.
Úgy vettem ki, hogy doki és intézet válogatja, hogy veszélyeztetett-evagy sem.
Az első válaszolónál azt jelenti, hogy hármasikrid lesznek?
Gratula
és köszi a válaszokat!
A sógornőmnek is lombikból lett a babája, és ő úgy döntött, hogy otthon marad végig. Amikor átkerült terhesgondozásra, az ottani doki tett javaslatot. Teljesen problémamentes terhessége volt, és a dokija is mondta neki, hogy azért mert nehezen indult, ez nem jelenti azt, hogy végig így lesz.
Szorítok neked, hogy sikerüljön!
Szia!Első vagyok,igen,három pocaklakóm van.Nekem is hármat ültettek vissza,és meg is tapadt mind.Majd írd meg légyszi,hogy mi lett!Mikor tesztelsz?
Hajrá! :-)
Szia
Most volt a 2. beültim és 3-at ültettek be és 12-én megyek "eredményhirdetésre".Az első hyperstimulációs, kórházas dolog lett, ott elmaradt a beülti, csak egy élte túl a fagyasztást, de az beülti után nem maradt meg.Megírom mindenképpen ide, hogy mi lett, de te is írhatnál, hogy milyen ha 3-as ikreid lesznek, szülés, szoptatás, ilyesmi érdekelne, ha nekem is az lesz.
Meg az, hogy te a 2 hét várakozáskor éreztél valamit, ami arra utalt, hogy beágyazódtak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!