Alig mozog a babám tegnap óta, kezdek izgulni!?
Figyelt kérdés
31 hetes vagyok és tegnap meg ma alig mozdult meg a kicsi,de még akkor sem ha próbálom felkelteni.Baj lehet?2013. nov. 7. 17:52
1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs gond. Ha mozog, akkor valószínűleg semmi baja. Ha nagyon aggódsz, menj el a védőnődhöz szìvhangot ellenőrizni, vagy hìvd fel az orvosod.
2/6 anonim válasza:
Ha nem vagy cukorbeteg, egyél egy csokit vagy valami édeset, ülj le, vagy feküdj le a bal oldaladra. Ha nem mocorog, akkor szerintem menj dokihoz, bár valószínűleg nincsen baj, azért nem mocorognak folyamatosan ezek a picik. Az én babám sokat mozog alapból, de a frontok nagyon megviselik, olyankor alig bírom felkelteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Frontok Őt is megviselik,de ennyire eddig nem.Ha kicsit megrázogattam vagy valami akkor egyből jelzett.Most is,de nagyon aprókat.
2013. nov. 7. 17:58
4/6 anonim válasza:
Ha azért jelez, csak aprókat, akkor nincs gond, egyszerűen valószínűleg úgy fekszik, hogy kevésbé érzed (2. voltam).
5/6 anonim válasza:
Én elmennék a védőnőhöz, hogy biztosan megnyugodjak és egy ellenőrzés sosem árt. Szinte biztos, hogy nincs probléma, szoktak ilyet csinálni a pocaklakók. Az enyém, zenére, erős fényre, tűzhely melegére (ahogy állok a rotyogó leves mellett), ha sokat ülök, sokat fekszek háton, zuhanyzás közben fel szokott ébredni érdemes esetleg valami praktikával kicsit megmozgatni. Mondanám a kóla, kávé, csoki praktikákat is, de nekem ezek pont, hogy úgy elaltatják a babám fél napra mint a húzat.De elvileg ilyesmiktől is felébrednek. 39hkm
6/6 anonim válasza:
ha érezd mozogni az jó,mert nincs baj néha ők is alszanak pihenek is. egyél cukrod,vagy édeset rázd meg hasadat,igyál kávét vagy szénsavasat,és ha jelez oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!