Jövőhét szerdára vagyok kiírva. Már kezdek izgulni és parázni. Mindenki így van ezzel aki az első babáját várja?
Nyugalom!A világ legnagyobb csodája gyermeket várni és életet adni neki.
Szülés előtti 1-1,5 hétben én is teljesen ki voltam idegileg,hogy mikor jön már,és minden jóslótól azt vártam,hogy ez az.Ez csak fokozódott a túlhordással.de mikor tudtam,hogy beindult megnyugodtam.Annyira jó dolog szűlni,én nagyon élveztem.Fáj-fáj ez tény,de valami felfoghatatlan csoda.Hiszen kibúlyik az,akivel 9hónaja együtt fekszel és együtt kelsz.Egyszerűen csodás!
Én a második gyerekemet fél éve szültem, és jobban féltem mint az elsőnél. Bár ez inkább abból adódott, hogy az első rossz élmény volt, és császár lett a vége. De mikor már beindultak rendesen a fájások, már nem féltem, mert annyira fájt(de ez természetes). Sikerült rendesen megszülnöm, így ez most jobb élmény volt.
Ne félj! Tényleg fájni fog, aki azt mondja nem, az hazudik. De amint a kezedben tartod a picit, egyből elmúlik minden, és nagyon boldog leszel.
Minden jót kívánok.
Szia!Én holnapra vagyok kiírva. Már nagyon várom a nagy találkozást.:-)Minden apró jelre azt gondolom, hogy itt az idő.Türelem, türelem!!!
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!