Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jövőhét szerdára vagyok...

Jövőhét szerdára vagyok kiírva. Már kezdek izgulni és parázni. Mindenki így van ezzel aki az első babáját várja?

Figyelt kérdés
Főleg az után,hogy tegnap volt egy gyomorrontásom és iszonyúan csikart a hasam (aztán hányás, hasmenés) és erre azt hittem, hogy már eljött az idő. Teljesen bepánikoltam, pedig eddig nem féltem. Ez természetes? Nyugtassatok meg!
2008. júl. 19. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugalom!A világ legnagyobb csodája gyermeket várni és életet adni neki.

Szülés előtti 1-1,5 hétben én is teljesen ki voltam idegileg,hogy mikor jön már,és minden jóslótól azt vártam,hogy ez az.Ez csak fokozódott a túlhordással.de mikor tudtam,hogy beindult megnyugodtam.Annyira jó dolog szűlni,én nagyon élveztem.Fáj-fáj ez tény,de valami felfoghatatlan csoda.Hiszen kibúlyik az,akivel 9hónaja együtt fekszel és együtt kelsz.Egyszerűen csodás!

2008. júl. 19. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a második gyerekemet fél éve szültem, és jobban féltem mint az elsőnél. Bár ez inkább abból adódott, hogy az első rossz élmény volt, és császár lett a vége. De mikor már beindultak rendesen a fájások, már nem féltem, mert annyira fájt(de ez természetes). Sikerült rendesen megszülnöm, így ez most jobb élmény volt.

Ne félj! Tényleg fájni fog, aki azt mondja nem, az hazudik. De amint a kezedben tartod a picit, egyből elmúlik minden, és nagyon boldog leszel.

Minden jót kívánok.

2008. júl. 19. 21:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy fájni fog, de nem is attól félek igazán, hanem az egész folyamattól. De most egy kicsit megnyugodtam.
2008. júl. 19. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Hát ezzel nem csak az van így aki az első babáját várja én 10 hét múlva esedékes :D második babámat várom. Talán jobban félek ettől a szüléstől mint az elsőtől. Az elsőnél csak a szülőszobán kezdtem el pazárni most pedig azóta parázok mióta nő a hasam. De erre egy ismerősőm az mondaná repülő még fent gyerek még bent sose maradt.Kitartás és könnyű szülést. 30 hetes kismama
2008. júl. 20. 08:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én holnapra vagyok kiírva. Már nagyon várom a nagy találkozást.:-)Minden apró jelre azt gondolom, hogy itt az idő.Türelem, türelem!!!

Sok sikert!!!

2008. júl. 20. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!