Nem fejlődik rendesen?
Figyelt kérdés
Egy hete ultrahangos vizsgálat 3 crl-t mutatott. Egy hét elteltével (tegnap) 5 crl. Az orvos azt monta, hogy nem fejlődik rendesen a magzat. Szívverést észlelt, de nem számít jóra. Találkoztatok már hasonló helyzettel? Egy hét múlva kell visszamennem, ha nem fejlődik gyorsabban, valószínűleg meg kell szakítani. Én ezt nem tudom elhinni, hogy ha van szívverés...Van akinek, behozta a lemaradást?2013. nov. 7. 13:02
11/16 A kérdező kommentje:
Szia! Az orvos ugyanaz volt, a gép nem. Az első gép egy régi sztk-s gép volt, a másik egy profibb. Arra gondoltam én is, hogy a régin elmosódott. :) Jövő hét szerdán megyek, mindenképp írok.
2013. nov. 8. 15:23
13/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Azt hiszem, a te drukkod is sokat segitett! :) ma voltam orvosnal. 11,4 crl, 7+2 napos . Minden rendben van, csak elszamoltak a fogantatas hetet. Koszonom!
2013. nov. 13. 17:34
14/16 anonim válasza:
Akkor nem a gép, hanem az emberi tényező hibázott ;) Az a lényeg, hogy minden rendben van! Boldog babavárást! :)
10-es
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. nov. 14. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!