A számok alapján rendesen fejlődik a babám?
szia kedves kismama
jó lenne tudni pontosan hány hetes terhes vagy
az én babám 7-8 hetesen volt 9 mm
és a doki szerint tökéletes volt !
nagyon gyorsan fejlődnek, mert a 10 hetes ulrahangon
2 cm volt a 12 hetesen már 7 cm..:D
semmi baj nincs, minden bébi máshogy fejlődik
mostanra már itt van velem a lassan 5 hós lányom :)
NE AGGÓDJ BOLDOG BABAVÁRÁST
( szedj terhesvitamint )
Neeem, egyáltalán nem kevés, tökéletes. :-)
A 19 mm kb, de csak kb!, 8 hetes terhességnek felel meg...
Hány hetes vagy? Szívhang volt már?
Üdv
Utolsó vagyok.
Igen, igen, egyetértek az első válaszadóval, szedj vitamint, és mondjuk biztos mondta a doki, de ha vitamint nem is, akkor folsavat mindenképp, napi 2x3 mg-ot, ez a genetikai rendellenességek ellen véd.
gyógyszertárban reci nélkül kapható.
De a vitaminok is szuperek, nem fogsz tőle meghízni ne félj, én már a terhesség előtt is szedtem, és összesen 10 kg-ot híztam, ami a szüléskor szinte le is megy. Viszont nem leszel olyan fáradékony, és a babód is mindent megkap ami kell neki!
szió
elvileg ma vagyok pont 11 hetes,mert legutóbb volt 19mm-es a babum (amikor azt hittem,hogy már 8 hét 6napos azt mondták,hogy a 19mm csak hét 2 napos).Másfél hét múlva megyek a 12 hetesre,csak azért aggódtam,mert úgy olvastam,hogy elvileg minden nap 1mm-t kellene nőnie.
Folsavat szedem,már 5-6 hete.
09.32 vagyok
Ó, nincs ott gond akkor! Gratulálok! :-)
Jaj, de irigyellek, a 12 hetes UH miatt...annyira jó, mikor először látod, hogy mindene van már...
Persze izgul is az ember, hogy rendben van-e minden, de így utólag, csak arra emlékszem, hogy bőgtem mint állat, és nagyon boldog voltam, annyira hihetetlen volt, rázkódott a hasam, a doki meg röhögött, hogy hagyjam már abba, mert így nem tudja nézni...:-DD
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!