Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a legkellemetlenebb a...

Mi a legkellemetlenebb a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Engem az érdekelne (puszta kiváncsiságból, hogy a TERHESSÉG alatt mi volt a legkellemetlenebb érzés, állapot...stb?????

Én szeretnék gyereket de kíváncsi vagyok kinek mi volt a legroszabb a TERHESSÉG alatt!!!Csak hogy tudjam ESETLEG mire számíthatok!!!KÉRLEK TITEKET MINNÉL TÖBBEN VÁLASZOLJATOK!!!!!!Nagyon érdekel!!!!Köszönöm!(egyépként a legszebb dolog a terhesség...csak tudom azért vannak néha kellemetlen oldalai is) :-)

2007. okt. 4. 10:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a vérvétel kellemetlen
2007. okt. 4. 14:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy megváltoznak az emberek! Egytől-egyik mind azt mondja, hogy sokkal idegesebb és ingerlékenyebb és sértődékenyebb lettél, ami egyszerűen nem igaz, és felháborító, hogy ilyeneket vágnak a pofádba, meg sem érdemlik, hogy az ember szóba álljon velük...
2007. okt. 5. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én most 17 hetes vagyok.

Nekem a legkellemetlenebb az, hogy mindenki okos tanácsokkal lát el!

Anyu folyamatosan szörnyűséges lánynevekkel bombáz, a nagymamák, folyamatosan azt kérdezgetik eszek -e eleget, és miért nem vagyok még bálnasúlyban. A bartnőm nem érti, hogy miért nem akarok vele télen korcsolyázni menni, mert szerinte kell a mozgás. Az apósom folyamatosan azzal jön, hogy jó lenne, ha fiút szülnék(de úgy mintha én dönthetném el, hogy miylen nemű lesz).

És persze a sok kéretlen tanács: hogy ne vezessek autót, hogy minek dolgozok még, hogy nehogy felemeljek egy bögrét, mert el fogok vetélni, stb.

Amúgy szerncsére semmi bajom, se hányigner se hasonlók, de ez a folytonos okoskodás, és 30-40 éves dogmák hangoztatása kiborít!

2007. okt. 8. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

szia,

A terhesség alapvetően gyönyörű, az apró kellemetlenségek meg úgysem rontják ezt a képet.

Én amit törölnék a terhességemből az a tehességi csíkok, mert ezek sajna rajtam maradnak és rondák, a másik pedig a tolófájások visszafogás, na az iszonyatos. De amikor a kezedbe fogod a bébit, akihez 9 hónapon keresztül beszéltél és biztosítottad, hogy vigyázol rá mindíg , és nagyon fogod szeretni akkor elfeljted az összes kellemetlenséget, hidde el.

2007. okt. 8. 21:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem két hónapig az volt a legkellemetlenebb,hogy éjjel-nappal hánytam,és szinte semmihez nem volt erőm!De ez mostmár elmúlt,és boldogan várom az elkövetkező időszakot!Ezek a tünetek tényleg kellemetlenek,de előbb-utóbb elmúlnak:)És a végeredmény a lényeg:)
2010. márc. 3. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!