Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a legkellemetlenebb a...

Mi a legkellemetlenebb a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Engem az érdekelne (puszta kiváncsiságból, hogy a TERHESSÉG alatt mi volt a legkellemetlenebb érzés, állapot...stb?????

Én szeretnék gyereket de kíváncsi vagyok kinek mi volt a legroszabb a TERHESSÉG alatt!!!Csak hogy tudjam ESETLEG mire számíthatok!!!KÉRLEK TITEKET MINNÉL TÖBBEN VÁLASZOLJATOK!!!!!!Nagyon érdekel!!!!Köszönöm!(egyépként a legszebb dolog a terhesség...csak tudom azért vannak néha kellemetlen oldalai is) :-)

2007. okt. 4. 10:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt a legkellemetlenebb, hogy a terhességem vége felé szinte állandóan pisilnem kellett. Azazhogy valójában nem kellett, csak úgy éreztem. Muszáj volt wc-re mennem, pedig csak pár csepp volt. A baba nyomta a húgyhólyagomat. Mindezt éjjel is.

De bármikor újra! :))

2007. okt. 4. 10:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én még csak a felénél tartok, de eddig semmi gondom, vagyis semmi nagyon kellemetlen. Kicsit többet kell pisilnem, és mondjuk a nagyvécézéssel akadnak problémák, mert a belek ilyenkor a hormonok miatt lelassulnak. De egyébként nagyon jó már eddig is, és már várom, mikor fogom érezni a mocorgását :-)

2007. okt. 4. 11:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
álltalában nem a terhességgel vannak gondok hanem a szüléssel ami nagy fájdalommal jár
2007. okt. 4. 12:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Èn ma lépek a 25.he´tbe.Nagyon sze´p és jó érzés,pla´ne,hogy már erösen mocorog a pici.Ma´r a férjem is e´rzi,és la´tja a pocakon,mikor mozdul.

A rossz csak annyiból,hogy a baba ha´tul fekszik,és nyomja a veseímet,ami fa´jdalommal jár.De a babáért kilehet bírni.Egye´bként meg semmijen rosszullétem nem volt.

2007. okt. 4. 12:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! engem a sok gyomorsavam zavar,este nem igazán lehet aludni töle.Mert amit ajánlanak gyomorsav ellen nem igazán használ:)30hetes kismama:)
2007. okt. 4. 12:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első időszakban a hányás volt kellemetlen. Szerencsére, nem volt túl gyakran, de olyan kiszolgáltatottnak éreztem magam emiatt. Úgy értem ,amiatt hogy a testem akaratom ellenére "cselekedett".
2007. okt. 4. 12:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Van egy pár apró panasz, de kit érdekel. Gyönyörű eredménye lesz.

Eszembe sem jutott, hogy mi lehet majd a legroszabb, ennyi csoda mellett.

Ha megértél rá, már nem törődsz evvel.

Üdv és sok sikert! Egy 20 hetes kismama:)

2007. okt. 4. 12:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát amint már előttem is mondták, a sok pisilés (volt olyan éjszakám, hogy 4-szer keltem fel), meg hát a gyomorav, az elég kellemetlen. Plusz engem még nagyon zavar az, hogy csupa csík vagyok, mondjuk ez alkat kérdése, és ami nekem a legbosszantóbb, az az, hogy nem vagyok már olyan fürge mint voltam, nagyon hirtelen fáradok. Mondjuk ez mind mind nem olyan zavaró, csak ha éppen emlékeztetem rá magam, de ki lehet bírni (mégis mit csinál az, aki nem bírja ki?), és persze nagyon megéri.
2007. okt. 4. 13:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem az zavart a legjobban az 1-3 hónapban, hogy iszonytosan fáradt voltam. A munkahelyemen ebéd helyett inkább aludtam. Otthon semmit nem tudtam csinálni, a férjem segített.

Sok sikert, 20 hetes kismama.

2007. okt. 4. 14:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a 34. hétben vagyok és mostanában nagyon fáj a derekam. Aludni is nehéz tőle, mert nem tudok már hogy fordulni, mindenhogy fáj. Ráadásul a baba is jelzi, ha nem jól fekszek, olyankor nekiáll tornázni, de az nagyon jó érzés.
2007. okt. 4. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!