Erzsi87 kérdése:
Van olyan kismama, aki viszketett terhesség alatt, mert magasabb volt a májfunkciója, de nem kapott rá semmit sem?
Figyelt kérdés
Olvastam,hogy ez nem jó hatással van a babára,ezért ideges vagyok egy kicsit. A nőgyógyászom azt mondta,hogy igyak kalciumot,de nem igazán akar múlni. 2-3 napig jó aztán 2-3 napig megint viszketeg. Volt valaki hasonló helyzetben?2013. nov. 4. 15:25
11/12 A kérdező kommentje:
Én is szoktam magam hűteni. Ezért is jó,ha kint vagyok a levegőn,mert akkor nem viszkedem. A lényeg,hogy a babámnak ne legyen semmi baja sem! :)
Legyen nagyon sok boldogságotok a kislányotokban! :))
2013. nov. 17. 17:59
12/12 anonim válasza:
Köszönjük szépen! :) Nektek is jó egészséget kívánok és könnyű szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!