Erzsi87 kérdése:
Van olyan kismama, aki viszketett terhesség alatt, mert magasabb volt a májfunkciója, de nem kapott rá semmit sem?
Figyelt kérdés
Olvastam,hogy ez nem jó hatással van a babára,ezért ideges vagyok egy kicsit. A nőgyógyászom azt mondta,hogy igyak kalciumot,de nem igazán akar múlni. 2-3 napig jó aztán 2-3 napig megint viszketeg. Volt valaki hasonló helyzetben?2013. nov. 4. 15:25
1/12 anonim válasza:
a májfunkciónak mi köze a viszketéshez és a kalcium miért jó rá? nem értem az összefüggést...
2/12 A kérdező kommentje:
Ezek az eredményeim: GPT: 38, GAMMA-GT:55
2013. nov. 4. 16:14
3/12 anonim válasza:
de a doki mondta, hogy a májfunkció miatt viszketsz?? amúgy ez csak ici-picit magas, ez bőven belefér.
4/12 anonim válasza:
Hát én most pont ebben a cipőben járok ma voltam vérvételen úgy hogy az eredményt még nem tudni! 38 hetes vagyok a doki meg uh-zot a babának semmi baja sincs hál istennek azt is mondták hogy ahoz hogy a babának baja legyen nagyon rossz értéket kell kapni hozzá! Egyébként én is nagyon viszkedek először csak a tenyerem majd a talpam most már minden hol!
5/12 A kérdező kommentje:
Igen mondta,hogy azért viszkedem. Érdekes én már a talpamon és a tenyerem nem igazán, inkább a testemen szinte mindenhol. Főleg,ha melegem van. A viszketés még elviselem,de van olyan amikor rendesen csípő érzés jön ki a bőrömből. A védőnő azt mondta,hogy lesz ez még rosszabb is. Szóval nem igazán értem ezt az egészet.
2013. nov. 4. 16:55
6/12 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok! Holnap be kell feküdnöm mert a véreredményem nem lett jó ezért be kell feküdnöm meg figyelésre!
7/12 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es!
Pontosan mi rossz az eredményedben? Remélem minden rendben lesz Veletek! Viszketsz még mindig?
2013. nov. 6. 14:58
8/12 anonim válasza:
Szia! Bocsi hogy most írok de idő közben meg született a kislányom! Sajnos a doki nem mondta h mi rossz az eredményben csak azt h nem jó ezért meg figyelés alatt tartottak de nem tartott sokáig mert épp h be feküdtem másnap már meg is szültem! És már a fájások alatt sem viszkettem mostanra meg már nem is viszkedek!
9/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :)Örülök,hogy minden jól alakult. :)
Közben Nekem is be kellett feküdnöm a kórházba a viszketés miatt. Azt mondták,hogy kicsit magasabb a májfunkciós eredményem és attól van. Kaptam Fenistil tablettát ami akkor elmulasztotta,de gondolhatod,hogy mióta haza jöttem azért még néha van egy kis viszketés. Szal nem igazán foglalkoztak Velem,de annak örülök,hogy végül is a labor eredményem nem rossz. :)
Rendes szülésed volt? :)
2013. nov. 15. 14:35
10/12 anonim válasza:
Erre az epepangásra Gastronentológus írhatna fel valamit de a nőgyógyászok nem szokták ezt javasolni! Én amikor viszkedtem hideg borogattam magam! Igen spontán szültem de 16 órát vajúdtam de minden pénzt megér nem tudok a lányommal be telni és persze a páromat is teljesen el varázsolta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!