Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4mm-es embrió tényleg 4 hetes...

4mm-es embrió tényleg 4 hetes terhességnek felel meg?

Figyelt kérdés
Voltam dokinál aki ezt mondta. Szerintem egy hetet tévedett!! Szerintetek? Előre is köszönöm a válaszokat!!!
2013. nov. 4. 08:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
és h érzed magad?én a kalkulátor szerint beléptem a 7. hétbe:) alig várom h halljam a pici szívét:)
2013. nov. 6. 15:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Szia. Én nagyon jól érzem magam, semmi tünetem nincs a mellfeszülésen kívül, na meg hogy elmaradt a mensim. A baj az hogy én sztk-ba mentem el gyorsan amikor pozitív lett a teszt, de ott a doki azt sem mondta hogy mikor milyen vizsgálatra kell majd mennem vagy hogy egyáltalán mikor menjek újra vizsgálatra. Van egy hölgy akit próbálok már 2 napja hívni csak nem tudom elérni. Neked vannak tüneteid?
2013. nov. 7. 09:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Hat ennyit a hulye kalkulatokrol!!!! Ma voltam dokinal es 8 hetes vagyok, ennyi!! Csak higyjetek neki!!!
2013. nov. 8. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!