4mm-es embrió tényleg 4 hetes terhességnek felel meg?
Figyelt kérdés
Voltam dokinál aki ezt mondta. Szerintem egy hetet tévedett!! Szerintetek? Előre is köszönöm a válaszokat!!!2013. nov. 4. 08:28
1/13 anonim válasza:
Embrió a hatodik héten jelenik meg. Négy hetesen még semmit nem látnak ultrahangon, öt hetesen petezsák van, hat hetesen dobogó szívű embrió normális esetben. Mikor volt az utolsó menzeszed? Az alapján számolják ugyanis a terhességet.
2/13 anonim válasza:
Négy hetesen még nem is látni,ilyenkor marad ki a menstruáció, 5 hetesen is lehet,hogy még semmit nem lát a doki,és hat hetesen már látja a babát,szívhanggal!
3/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mikortól számolják, de ő már látta is az embriót ezért nem értem. 12mm petezsák és 4mm es embrió. Most a kalkulátorral elvileg 6 hetes vagyok de ez sem ad 100%-os eredményt.
2013. nov. 4. 09:03
4/13 anonim válasza:
12 mm-es petezsák 6 hetes terhességre utal.
A doki szerintem arra gondolt, hogy 4 hete fogant meg a baba, tehát akkor volt peteérésed.
5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat.
2013. nov. 4. 09:18
6/13 anonim válasza:
Kalkulátort kell nézni. Hat hetes vagy és négy hete foganhatott a baba. Az uh és a kalkulátor szerint is hat hetes vagy. Azt soha senki nem nézi, hogy mikor fogant a baba. Első találkozaskor említette csak az orvosom, azután már soha :-)
7/13 anonim válasza:
én is kérdeznék.nekem látszik a petezsák benne szikhólyag doki azt mondta 4 hetes terhesség.akkor most ez?itt írjátok, h 5 hetesen van ilyen.
8/13 anonim válasza:
Kedves #7
5 hetesen átlagosan 5 mm a petezsák. 4 hetesen még a petezsák sem látszik általában, de ha mégis, akkor még tuti nem látszik benne a szikhólyag.
9/13 anonim válasza:
8:akk a kalkulátornak hihetek?kiszámolom akkor 6 hetes vagyok.
10/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! En a kalkulator szerint 6 hetes terhes vagyok!!
2013. nov. 6. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!