Dezső1030 kérdése:
NAGYON FONTOS KÉRDÉS MINÉL TÖBBEN ÍRJATOK! Egy 15mm es embrió hány hetes lehet? Több mint 1 hónapos vagy kevesebb?
Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 09:11
2/22 anonim válasza:
Több. Kb. 7 hetes terhesség, vagyis kb. 5 hete történhetett a fogantatás.
3/22 anonim válasza:
Több mint 1 hónap, kb 8 hetesnek felel meg.
4/22 anonim válasza:
Azért ez egyénenként változó lehet. Vannak egészen kivételes esetek. Szóval, ha emiatt akarod megverni az asszonyt, akkor ne tedd!
5/22 A kérdező kommentje:
azigen :( 4 hete voltunk együtt akkor is megvolt neki! ó istenem akkor lehet nem is tőllem van! :'(
2013. okt. 25. 09:24
6/22 anonim válasza:
Nem lehet azt biztosan mondani. Ezt salyat boromon tapasztaltam.
En amikor elmentem az orvoshoz 7 hetes voltam, tudtam biztosan a fogantas napjat is, de amikor megvizsgalt akkor azt mondta, hogy csak 4 hetes.
Na ez is egy jo szivas volt, mert a ferjem akkor nem is volt itthon, gondolhatod.
Aztan ra egy hetre kisult, hogy a doki elszurta es nem ugy van ahogy o mondta.
Remelem nem az van amit irtal
7/22 anonim válasza:
Lehet a gép nem mért pontosan. Nekem minden vizsgálatnál más terhességi hetet állapitottak meg
8/22 anonim válasza:
Milliószor előfordul, hogy rosszul mérik, vagy hogy a mérete eltér az átlagtól... Erre ne alapozz. Ha ennyire nem bízol benne, minek vagy vele? Remélem azt a szerencsétlen gyereket már egy másik apuka fogja felnevelni. Addigra te úgyis annyit hisztizel ezen, hogy rég másik pasi fogja kísérni az anyukát a kórházba.
9/22 anonim válasza:
Simán el is mérhette, hiszen látod... itt milliméterekről van szó...
Ahogy mondod, ráadásul meg is volt neki, tehát azelőtt biztosan nem eshetett teherbe! Itt 4 mm eltérésről van szó, ez a 4 mm 1 hetet számít.
10/22 anonim válasza:
Ezt a hisztit. Nem is biztos,m hogy jól mérték. És most addig vered, amíg ki nem jön belőle, vagy mégis mit tervezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!