Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » NAGYON FONTOS KÉRDÉS MINÉL...

Dezső1030 kérdése:

NAGYON FONTOS KÉRDÉS MINÉL TÖBBEN ÍRJATOK! Egy 15mm es embrió hány hetes lehet? Több mint 1 hónapos vagy kevesebb?

Figyelt kérdés

2013. okt. 25. 09:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Egy tapasztalatlanabb orvossal, régi géppel rengeteget lehet tévedni!

Nálam volt, hogy a kórházban egy kezdő doktornéni belemérte a szikhólyagot a baba méretébe. Lestünk is nagyokat, hogy mekkora a gyerek... A saját orvosomnál pedig szépen látszott, hogy mi micsoda.

A dokimnál találkoztam egy anyukával, a kórházban mértek nála egy 1cm-es babát. A dokinknál kiderült, az az egy cm, kétszer fél cm, ikrek, de összemérték őket.

Ha gyanúd van, hogy nem a tied a baba, akkor más jelek után kutass, mert ebből nem fog kiderülni, ha esetleg félrement az asszonyka!

2013. okt. 25. 09:57
 12/22 anonim ***** válasza:

[link]

Hozzáteszem, nekem egyik nap 1 cm-est mértek ultrahangon, rákövetkező nap egy másik orvos 7 mm-est.

2013. okt. 25. 10:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Most komolyan néhány miliméter egy szürke, pacás, pontatlan ultrahanggép monitorán elég ahhoz, hogy megkérdőjelezd a bizalmát és hűségét? Csodás család lesztek! Ha biztosat akarsz, akkor mielőtt hülyeséget csinálsz, születésekor kérj apasági tesztet!
2013. okt. 25. 10:14
 14/22 anonim ***** válasza:
nekem is az orvos szerint 7hetes uh alapjan de 9 hetes voltam ugy hogy elmerte vagy nem tudom de az en szamitasom volt jo kiderult a genetikai uh on is ja es 9,3mm mert!
2013. okt. 25. 10:40
 15/22 anonim ***** válasza:
A 12. hétig előfordulhat, hogy többször is korrigálják a magzat korát. Majd ráérsz ezen akkor gondolkozni. Ismerek olyat, akinek egyszer +2 hetet mondtak, utána meg -2 hetet.
2013. okt. 25. 11:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem mellesleg, az összes UH-s papíron rajt van a terhesség számított kora.
2013. okt. 25. 11:20
 17/22 anonim ***** válasza:

nálam is 1 heten tévednek ide-oda.ez géptől és orvostól is függ.meg nem mindegyikük növekszik egyformán.

ezért ne gyanúsítsd meg az asszonyt.most kéne a legboldogabbnak lennetek.ha pedig kételkedsz szülés után csináltassatok apaságit,de addigis állj mellette,mert ha kihagyod ezt a gyönyörű időszakot és megtudod,hogy a tiéd,azt sosem bocsájtanád meg magadnak.

2013. okt. 25. 12:48
 18/22 anonim ***** válasza:
2013. okt. 25. 12:55
 19/22 anonim ***** válasza:

szia erre ne alapozz mert.

nekem menzesz szerint 10hetes voltam amikor 16milis embriot láttak és 8 hetet irtak a papirra.

mozt 20hetesen hozta be a lemaradást.

viszont ha 4hete megvolt neki akkor siman besikerülhetett akkor szerintem. lehetett egy extra peteérése mi is igy hoztuk össze. a terhességet a menzesz miatt plusz két héttel szamoljak. azaz mikor nekem 10hetes volt menzesz szerint akkor valoban maga az embrio csak 8hetes volt. ilyenkor napi egy milit nőnek. ha visszaszámolsz 4hetet siman belefér illetve el is mérhették és egyénenként változik a méret.

ha tényleg megvolt neki akkor egy kis csodagyerek.

emellett ha nem a 4hetes aktusbol fogant emlékszel e 3lötte mikor voltatok együtt? vannak akiknek az első menzesz megjön terhesen is és csak később derül ki. nem kel rögtön arra gondolni hogy megcsalt.lehet hogy majd 2honappal ezelötti együtlétböl fogant. és igy megvan a 8hetetek.

2013. okt. 25. 15:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem a 9. héten volt 18 mm.
2013. okt. 25. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!