Terhességi csíkokkal hogyan tovább? Van olyan akit emiatt hagytak el esetleg?
Nem tudom jó helyre írom e a kérdésem, de remélem igen.
Nagyon szomorú vagyok, életem legcsodálatosabb szakaszát megkeserítik ezek a rohadt csíkok :(
Szinte a terhességem elejétől kenem a hasamat babolajjal )fürdés előtt/után) BABEt a 23.héttől használom minden este lefekvés előtt. A hasam alján már ott vannak és még van 9hetem.Most jön csak a java.
Boldog vagyok, hogy kisbabám lesz mégis gyomorgörcsöm van ha arra gondolok milyen lesz a hasam ha megszülök.
Folyton azzal álmodom, hogy a pici apja megcsal/elhagy :(
Mellettem áll, nagyon rendes, aranyos és mondja, hogy úgyis szeretni fog ha a hasam csíkos marad...DEEEE
nem tudja elképzelni milyen lesz ez szülés után.
Azt gondolja túlzok.
Viszonylag csinos nő voltam, tudom, hogy anno mikor megismerkedtünk az alakommal fogtam meg.
Hiába nyugtat, egyszerűen félek.
Mire számíthatok?
Jellemző, hogy valakit emiatt csal meg=hagy el a párja?
Ez lemaradt.
A férfinek meg az agyára ment a hülyeséggel és egymást kergették őrületbe azért váltak el.
En az elsonel nem tudtam, hogy hasleszoritot is lehet/kell hasznalni szules utan... Egy het mulva vettunk egy gumisat, mert fajt a heg a ranehezedo bortol, jo volt hogy fent tarja. Na nekem nem huzodott vissza a bor, most nem tudom, hogy a haskoto hianya miatt e...
De. En a logo hasam aljat szegyelltem inkabb, mint a csikokat. Van a hasamon csaszarmetszes heg, laparoszkopia heg, csomo csik, ezekre meg buszke is voltam/vagyok, hogy mindent megtettem a gyermekemert es egyaltalan teherbe tudtam esni es kihordani!!!
Most vagyok 32 hetes terhes a 2. Babaval, mar szerintem a meglevokon kivul nem lesznek csikjaim, nem izgat ez a dolog, viszont azt mar nagyon varom, hogy odafigyeljek a szules utani hasleszoritasra es edzesre, mihelyst lehet. Jo alakom lesz teli csikokkal, de ket egeszseges gyermekkel!!! 26 evesen.
Én erre azt mondom, hogy ha terhességi csíkok nélkül szeretett, akkor így is szeretni fog.
Egyébként: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!