Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi csíkokkal hogyan...

Terhességi csíkokkal hogyan tovább? Van olyan akit emiatt hagytak el esetleg?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó helyre írom e a kérdésem, de remélem igen.

Nagyon szomorú vagyok, életem legcsodálatosabb szakaszát megkeserítik ezek a rohadt csíkok :(

Szinte a terhességem elejétől kenem a hasamat babolajjal )fürdés előtt/után) BABEt a 23.héttől használom minden este lefekvés előtt. A hasam alján már ott vannak és még van 9hetem.Most jön csak a java.

Boldog vagyok, hogy kisbabám lesz mégis gyomorgörcsöm van ha arra gondolok milyen lesz a hasam ha megszülök.

Folyton azzal álmodom, hogy a pici apja megcsal/elhagy :(

Mellettem áll, nagyon rendes, aranyos és mondja, hogy úgyis szeretni fog ha a hasam csíkos marad...DEEEE

nem tudja elképzelni milyen lesz ez szülés után.

Azt gondolja túlzok.

Viszonylag csinos nő voltam, tudom, hogy anno mikor megismerkedtünk az alakommal fogtam meg.

Hiába nyugtat, egyszerűen félek.

Mire számíthatok?

Jellemző, hogy valakit emiatt csal meg=hagy el a párja?

2013. nov. 2. 20:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Hogy mire számíthatsz? Ha ennyire korán már megjelent nálad, akkor semmi jóra.
2013. nov. 2. 20:48
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Ha emiatt elhagy, akkor sosem szeretett es ne band egy percig se.
2013. nov. 2. 20:50
 3/15 anonim ***** válasza:
12%

Hát tényleg csúnya lesz utána.Rosszabb mint most.

És igen,van olyan ismerősöm,akit emiatt hagyott el a párja... :(

2013. nov. 2. 20:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Na... Nyugi! :)

Ez abszolút nem jellemző dolog.

Akkor szokták elhagyni , megcsalni a nőket, ha szülés után a párjukat kirekesztik az életükből, csak a baba létezik, meg 1 év után sem hajlandóak esetleg szexelni a pasival.

A csíkok meg szülés után idővel halványodnak majd. A bőröd is visszamegy az eredeti méretére, a hasad is majd újra laposabb lesz. Kenegesd szülés után is, majd tornázz, ha már megengedett.

Ne parázz a csíkok miatt, sokat javulnak szülés után.

Ahogy meg leírod... Lehet, h az alakoddal fogtad meg, de megtartani nem azzal tartottad meg! Lesz egy szép, közös babátok, ahogy írod, melletted áll. Így egy tök normális, rendes pasasnak tűnik, ne tojj be! :)

2013. nov. 2. 20:52
 5/15 anonim ***** válasza:

Már mint a csíkokra gondoltam. Nem a pasira.

1voltam

2013. nov. 2. 20:56
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
én 18 évesen szültem 4 éves kapcsolatba.a hasam konkrétan mint a zebra háta(vagy rosszabb). A fiatal korom ellenére sem hagyott el a mostmár vőlegényem. Bár tavasszal szeretnék menni kezelésre ami legalább kicsit is segít rajtam. Ne aggódj. Ha szeret,kitart melletted annak ellenére,hogy olyan a hasad,amilyen
2013. nov. 2. 21:04
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Akit ez miatt hagynak el annak a kapcsolatnak már rég vége. Azért a gyerekem apja ne csak a kinézetem miatt szeresen, mert ha csak azért az már szégyen.

Szerintem kérdező nincs gondod és csinálsz magadnak már bocs.

8/15 anonim ***** válasza:
26%

Egy életre meg fogja keseríteni a dolgodat.

Ha már most zavar, mindig is zavarni fog. Főleg ha még löttyed is marad a bőr.

Szarul van ez kitalálva. Nekem sem olyan a hasam, mint amilyen volt, pedig csíkjaim nincsenek. Mégis zavar.

9/15 A kérdező kommentje:

Multheten jelentek meg 30.heten. 3,5kilot hiztam eddig.

Elvalt szulok gyereke vagyok, szerintem termeszetes a felelmem, hogy ne csonka csaladban nojjon fel a gyerek.

Hihetetlenul valosaghuek a hulye almaim.

Barcsak olyan csinalt gond lenne ez nekem...van olyan no akit nem visel meg a testen egy ilyen valtozas??

Edesanyam az utolso 2hetben lett csikos mikor allapotos volt velem, a hugomnak egy darab sem jott ki...

Egyebkent nekem is van ismerosom akit elhagyott a ferje az uj kulso miatt..mivel a feleseg onbizalma teljesen "tonkrement" es nem szivesen vetkozott le, igy szex sem volt.

2013. nov. 2. 21:26
 10/15 anonim ***** válasza:
A szüleid a külső miatt váltak el? Nem hiszem. A barátnődet sem a külsője miatt hagyták el hanem a saját hülyesége miatt, hogy bebeszélt magának olyanokat amire a férfi nem is gondolt.
2013. nov. 2. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!