Mit kezdtek a terhességi csikokkal?
Most vettem észre a fürdésnél hogy 3 csikom van alul a hasamon csak a tükörben látható...
Nagyon kiakadtam mert reméltem hogy már nem lesz most vagyok 28 hetes.
Szerintetek nagyon sok lesz a végére?
Ti használtok valamit esetleg tudtok valamit amitől megáll?
Kenegetheted, de nem sokat használnak a krémek.
Azt hogy érted, hogy azt remélted, hogy "már" nem lesz. 28 hetes vagy, még nagyon sokat fog nőni a hasad. Van olyan ismerősöm, akinek szülés előtt pár nappal repedt szanaszét a bőre.
Ezzel együtt kell élni sajnos, és csak egyre több lesz, s miután megszülsz, még jobban fognak látszódni. Kenegetheted, semmi sem ér semmit!
Majd ha meglesz a baba, nem ezzel fogsz foglalkozni:)))
Lehet, hogy kenegetéssel kevesebb jön ki, de ez nem ettől függ, hanem a genetika. Aki hajlamos rá, az kenheti. Én is kentem ezerrel első terhességemnél is, és olyan striáim vannak, mint a Niagara. Az egész pocakom, a mellemen, combomon... Engem is zavar, mivel ha a szakadásokat összehúznánk, több centi bőröm menne le. Amikor megjelenik, lilás és csúnya, majd elhalványodik idővel, de el nem fog tűnni. Most a második terhességemben már utol értem az előző pocakméretet, már látni lilás csíkokat, pedig az előzőek is épp elegek voltak. De mit tudok csinálni. Annyit, hogy büszke leszek arra, hogy van egy csodálatok kisfiam és hamarosan itt a kistesó. :) A férjem pedig ugyan úgy szeret, stria ide vagy oda. :)
Én azt olvastam, hogy később valamennyire el lehet tüntetni, plasztikai sebészeten injekcióval. De hogy mennyi és hogy hogy is működik nem tudom, mert nekem annyi van, hogy gatyám rámenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!