Mit tehetek ellene? 23 hetes terhes vagyok, és a cicim meg a hasam alja teli van piros terhességi csikokkal, milyen lesz késöbb? mivel kenjem? dove testápoloval szoktam, esténként.
Ez nagyon alkati kérdés, hogy kijönnek-e a csíkok.
A védőnőm szerint sokszor jobbak a sima egyszerű testápolók vagy a babaolaj, mint a drága speciális terhességi csíkokra való krémek. Sajnos van, aki bármit ken magára nem használ.
Szia! Én használok egy krémet! FANTASZTIKUS! Nagyon ki volt repedve a bőröm és teljesen elmult.Esetleg mondanál egy e-mail címet szíves küldenék rolla bővebb infót.
Üdv 28 hetes kismama
Szia...alkat fuggo..ha hajlamod van akkor magadra kenhetsz barmit mert ugyis megjelennek a sztriak.
Probald meg lecserelni valami zsirosabb kremre esetleg olivaolajra.
En 28 hetes vagyok..egyik nap sima testapoloval kenem(extra szaraz borre valo) a masik nap meg sztriak elleni kremmel.Eddig bevallt de senki nem garantalja, hogy nem jelentkezik ezutan:-(
Szia! Szerintem is ez nagyon alkatfüggő. Nekem azt ajánlották kenjem sokszor a pocimat, hogy elég rugalmas legyen, kenem is, holnap töltöm a 34 hetet, és még nincs csíkom! :-) Na persze sajna még lehet! :-(( Bármilyen testápoló, babaolaj megteszi, lényeg, hogy többször kend egy nap! A méregdrága striák elleni krémek állítólag semmit nem érnek, ha amúgy sem bírná a bőröd a tágulást!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!