Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes 5napos uh-n először...

12 hetes 5napos uh-n először 3mm-t mértek. Másik orvos aznap 2.2 mm-t mért. Másnap genetikai uh ott is 2.2 mm. Megnyugodhatok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 13:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Debrecenben voltam a genetikai tanácsadóra volt beutalóm, és ott csinálták az uh-ot, ahol 2.2 mm-t mértek. Ott akkor kérdeztem, hogy nem- elsz vérvétel, mondták, hogy teljesen megfelelő az eredmény, és a baba is jól fejlődik, így nem szükséges. aztán behívtak a tanácsadóba, ahol mondta a másik nő, hogy 4 hét múlva jöjjek vérvételre. De akkor már nem tudom mit néznek, igazából nem szeretnék elmenni. Megnézetem itthon az afp-t, ha nem jó akkor úgyis az a vége, bárhová megyek vérvételre, hogy magzatvízvizsgálat...Ami nem lesz, bízom benne,de felkészülök most már mindenre!
2013. nov. 1. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!