Mikor kezdhetem a merckformin szedését? Tegnap volt HSG-m aznap írta fel az orvos ezt a gyógyszert. A betegtájékoztatóban az van, hogy jódos kontrasztanyagos feltöltés előtt és után néhány napig nem szedhető. De a doki erről nem beszélt.
Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 23:17
1/3 anonim válasza:
miért szedsz Merckformint? Cukorbeteg vagy?
2/3 anonim válasza:
Jaj de buta vagyok. Persze, gyerekvállalás. Itt egy cikk, hogy miért kapod. Megkérdeztem a menyasszonyomat, azt mondja, előtte 48 utána 24 órán át nem szedheted. Ez benne is kell legyen a leírásban. Bár nem tudom, mennyit írt fel a doki, kezdd fél gyógyszerrel, majd 3-4 naponta emeld fél szemmel az előírt adagig. Ha puffadásra hajlamos vagy, készülj fel :) káosz....
3/3 A kérdező kommentje:
Köszike. Ma már bevettem. 3x850 mg-ot kell szednem. Eddig csak hasmars van :-)
2008. dec. 4. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!