Ki volt az az orvos aki annak a nőnek vezette a szülését aki aznap este meghalt?
nem tudom, de sajnos tragédiák előfordulnak, és nem csak orvosi mulasztásból. annyi, h ezeket jobban felfújják. talán ha nem lennének ennyire agyonhajszoltak, jobban alakult volna. lehet, h egy apró kis hiba, ami hirtelen óriásivá nőtt. sok esetben nincs magyarázat...egyszerűen így alakul.(csecsemő halálozás, autóbalesetek...stb értelmetlen halálesetek.) nehéz ebbe beletörődni, főleg annak, akit érint.
egyébként én is ott szülem 2 gyereket nemrég, és folyton azt láttam, fáradt orvosok, túlhajszolt nővérek.
Tényleg szörnyű.
De történnek balesetek. Persze baromi szar, ha pont veled vagy vmelyik szeretteddel történik, de akkor is van ilyen.
Az orvos is ember, ő is hibázik. Csak míg mondjuk egy pénztárost nem vonnak felelősségre és nem állítanak bíróság elé, ha rosszul ad vissza, addig egy orvost igen.
Itt meg még az sem biztos, hogy hiba történt.
Valaki idézze már, hogy hol írták le azt, hogy orvosi műhiba történt!
Mert bizony vannak olyan esetek is, hogy a legjobb kórházban a legjobb orvosok látják el a beteget és az minden erőfeszítés ellenére mégis meghal.
Sok ezer szülésből egyszer felléphet olyan súlyos, előre nem látható komplikáció, hogy bármit tesz az orvos, nem tudja megmenteni a beteget. Ahol a rossz eredmények miatt azonnal meg kell indítani a szülést, ott már "alapból" van valami probléma.
Egy hasonlattal élve, olyan ez, mintha egy újságban olvasnánk, hogy "Buszbaleset történt, hárman meghaltak", és mindenki automatikusan a buszsofőrt kezdi okolni és az ő fejét követelni, holott lehet, hogy egy kívülálló ok miatt történt a baleset (pl. defektet kapott a busz).
Lassan már az lesz, hogy ha elüt vkit az autó, és a kórházban meghal, akkor is lecsukják az orvost, mert mit képzel magáról, hogy nem mentette meg...
Én tudom,, hogy szörnyű, ami történt, de azért tudomásul kellene venni, hogy az orvosok sem istenek. Nem tudnak mindenkit megmenteni.
Elképesztő az a mocskolódás, ami a cikk után olvasható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!