Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gomba miatt a hüvelyt ecsetelt...

Gomba miatt a hüvelyt ecsetelték másnak is terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Ma reggel kezdődött a viszketés belül a hüvelynél,és minden pisilés után a törléskor éreztem hogy viszket és "dörzsölésre" elmúlik,ezért elmentem a dokimhoz és azt mondta semmi csúnyát nem lát,de lekezelte gombaellenes folyadékkal belülről(eléggé fájt és csipett utánna) és canesten combit kell használnom holnaptól.

Mást is kezeltek igy ecseteléssel?

2013. okt. 31. 21:54
 1/5 A kérdező kommentje:
25hkm vagyok
2013. okt. 31. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, 3x is. Boraxos oldatot használnak.
2013. okt. 31. 21:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem hogy mivel kezelt,de már elfelejtettem és a kiskönyvembe nem irta bele,csak a canesten combit.

Ilyenkor jár az agyam hogy biztosan nem árt e ez a babámnak,de gondolom nem :)

2013. okt. 31. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem árt a babának, ilyesmire mindig figyelnek. Nekem inkább ecsetelt, hátha az is elég, és nem lesz szükség gyógyszerre.
2013. okt. 31. 22:28
 5/5 A kérdező kommentje:
És nektek is fájt mikor ecsetelte belülről?
2013. nov. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!