Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 20 év körüli...

Vannak itt 20 év körüli kismamák/anyukák?

Figyelt kérdés
Elmesélnétek a történeteteket? Tervezett baba volt, szüleitek mit szóltak, együtt éltek az apával.. stb?

2013. okt. 31. 09:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen én 20 vagyok 3 hetes a kislányom :)
2013. okt. 31. 09:30
 2/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok bocsi

Tervezett volt szülők örültek együtt élünk apával:)

2013. okt. 31. 09:31
 3/15 anonim ***** válasza:
21voltam amikor a fiam született, tervezett volt. 2év múlva született a lányunk, tervezett volt, férjnél vagyok, külön lakunk saját házban, szülők nagyon örültek!
2013. okt. 31. 09:38
 4/15 anonim ***** válasza:
22 vagyok, és 2 éves a lányom :)
2013. okt. 31. 10:04
 5/15 anonim ***** válasza:

21 vagyok, inkább úgy fogalmaznék, hogy részben tervezett volt.. :) Sokat beszéltünk a babatémáról előtte, és már mindketten úgy voltunk, hogy vágytunk egy picire, de mégsem jelentettük ki soha, hogy na akkor próbálkozzunk. Párom szülei nagyon örültek már egyből, az enyémek kicsit le voltak sokkolva, de nem volt egy rossz szavuk sem, és már másnap be voltak zsongva ők is. :) Szóval szerencsére mindenki nagy szeretettel várja a kisfiúnkat. Apukával együtt élünk.

35 hkm

2013. okt. 31. 10:26
 6/15 anonim ***** válasza:
22 leszek novemberbe.Igen tervezett volt a baba,és együtt élünk apucival aki minden nap beszél a pocak lakóhoz:) Szülők is örülnek nagyon:) 20 hetes vagyok és kisfiúnk lesz:)
2013. okt. 31. 10:48
 7/15 anonim ***** válasza:
23 vagyok, reszben tervezett baba, (ezt ugy ertem, hogy beszelgettunk a baba temarol de nem mostanra, hanem egy evvel kesobbre terveztuk)nagyon orulunk nei. Kislany lesz es apuci nagyon orul neki es a csalad is. 29hkm
2013. okt. 31. 11:07
 8/15 anonim ***** válasza:

szia én 23-at töltöm márciusban és már van egy 15 hónapos kislányunk, és most jelenleg a 29. hétben vagyok kisfiúval:)

Együtt élünk apával albérletben!

2013. okt. 31. 11:17
 9/15 anonim ***** válasza:
21 vagyok,majdnem 22 leszek mire a kislányom megszületik :) 1 évig próbálkoztunk mire sikerült a baba,tehát igen,terveztük :) Szüleim örültek,de még fiatalnak tartották magukat ahhoz hogy nagyszülők legyenek :)
2013. okt. 31. 12:01
 10/15 anonim ***** válasza:

szia én 20 vagyok van egy 4éves lányom és egy 1éves kisfiam :-) már férjnél vagyok :-)

hát nagyon nem örültek a szüleim. de mikor megszületek minden megváltozott nagyon örültek akkor már. :-)

2013. okt. 31. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!