Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 20 év körüli...

Vannak itt 20 év körüli kismamák/anyukák?

Figyelt kérdés
Elmesélnétek a történeteteket? Tervezett baba volt, szüleitek mit szóltak, együtt éltek az apával.. stb?

2013. okt. 31. 09:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! 21 vagyok tavaly volt az esküvőnk! Tervezett baba volt most vagyok 38 hetes már nem sok van hátra mindenki nagyon örül hogy lesz egy babánk! Kislányunk lesz ha minden igaz :)
2013. okt. 31. 15:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

23 éves vagyok,11.hétben.

Vőlegényemmel együtt élünk 4 éve,saját házamban 3 éve,előtte albérleteztem/albérleteztünk együtt is egy keveset.(hitel már nincs hála Istennek)

Esküvőt a baba miatt,pontosabban a terhesség miatt elhalasztjuk,majd jövőre együtt.Én kértem a halasztást :-)

Tervezett baba volt,én nem akartam még most,vőlegényem viszont nagyon szeretett volna már az első évben,így nem várattam tovább.Ezen kívül anyagilag is minden helyre jött,akkor miért ne?

Szülők örültek,nincs a családban másik unoka se és dédi se,mert minden fiatal hitellel küzd,úgy meg nem tudtak vállalni.

2013. okt. 31. 16:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

22 éves vagyok, és 5 hetes várandós kismama. :)

23 leszek, mire megszületik a kisbabánk. Tervezett volt, elsőre összejött. Már most imádjuk! :)

Együtt élünk a saját lakásunkban, házasság nem lesz.

A párom szülei már nagyon várják, de még nem közöltük a hírt. A papa születésnapján leszek 12 hetes terhes, akkor fogjuk bejelenteni.

Az én szüleim már problémásabbak egy kicsit, mondjuk anyu tud a tervünkről, apu meg talán sejti. Mindenesetre fogalmam sincs, mit fognak szólni hozzá.

2013. okt. 31. 16:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia! En 23 vagyok! 8 hetes terhes! Mi nem terveztuk a babat! Becsuszott de egyaltalan nem banom! Anyukam kicsit kiakadt de mar kezd lenyugodni! Oszinten eloszor engem is sokkolt amikor pozitiv lett a tesztem mivel nincs munkam es paromnak sem volt! Nyarra terveztuk az eskuvot es utana egy ket evvel a babat de o ugy gondolta nem vár addig! Junius 15 re vagyok kiirva es oszinten bevallom rettentoen felek a szulestol de egyben nagyon varom is hogy vegre a karomban tarthassam az en kisbabam :)

Alexa

2013. nov. 1. 11:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én 20 vagyok és 31 hetes. Szülők nagyon örültek a tervezett babának és apával jól megvagyunk egy fedél alatt! :D
2013. nov. 1. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!