Két egynemű baba után ki merte bevállalni a harmadikat? És hogyan alakult a harmadik baba neme? Puszta kíváncsiság!
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 13:05
21/25 anonim válasza:
Nekem két iker lányaim születtek és a harmadik is kislány, az a fontos, hogy egészséges legyen. Jó valakinek fontos, hogy milyen nemü legyen, az ugyis előbb-utóbb eldöl, hogy mi is sikeredett :-)
22/25 anonim válasza:
Egy fiam és egy lányom van. Így is terveztük. A férjemnek húga van, nekem öcsém. Genetika naggyából, hogy milyen lesz a harmadik. Nekem is azt mondták 50-50,hogy a második lány lesz. (Én szültem volna 3-at ha két egynemű gyermekem lett volna, mert mindkettőt szerettünk volna) Én azért nem bíztam a véletlenre. Ha hiszel benne - 98%-os - próbáld ki a Jónás-naptárt...most már ingyen is hozzájuthatsz asszem, és személyre szólóan megmondja mikor milyen nemű gyermeked fogan. Én hiszek ezekben és be is jött. :)
24/25 anonim válasza:
nekem 2 fiú után a 3. lány lett :-) (két fiam egy apától, kislányom a második házasságomból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!